Region

Svet

Romana Panić uhvaćena da ponovo pije i vozi

Iako je pre tri meseca završila na trežnjenju u policijskoj stanici, pevačica Romana Panić ponovo je pijana sela za volan. Ekipa emisije „Paparaco lov na poznate“, uhvatila je Romanu kako celo veče pije rakiju u studiju svog prijatelja i saradnika Aleksandra Kobca, a potom seda za volan.

Romana Panić uhvaćena da ponovo pije i vozi



Iako je teško hodala i zaplitala jezikom, Romana je sela da vozi. Želela je da ode u kafanu "Lepeza" kako bi nastavila da pije, ali su je prijatelji odvratili od te ideje.

Pevačica nije želela da komentariše snimak iz pomenute emisije, pa je reč prepustila svom Pr menadžeru.

"Nemam komentar! Vidimo se na sudu sa ljudima koji uređuju i rade emisiju „Lov na poznate“ - rekao je Siniša Medić.

Autor emisije Darko Popović, izjavio je da je njegova emisija zabavnog karaktera i da ni u jednom momentu nisu ni pomislili da nekome naude.

"Taj snimak je napravljen u januaru mesecu, malo nakon priče koja je bila u novinama o njenom privođenju. Između ostalog, hteli smo da proverimo da li Romana i dalje pije i vozi, pa smo tako krenuli u akciju. Pratili smo je do kafića u kom se nalazila, a onda i razgovor koji je vodila. Policija nam nije tražila snimak, ali iz mog iskustva govorim da ga neće ni tražiti ukoliko autor snimaka ne preda to nadležnim organima. Naš cilj nije da napakostimo, već prikažemo emisiju zabavnog karaktera, a zato smo među najgledanijima" - rekao je Popović.

Romana je na pomenutom snimku uz čašicu objasnila kako nema ništa protiv da njen dečko ima ljubavnicu i osvrnula se na zaradu svoje koleginice Ivane Selakov.

"Arapima je dozvoljeno da imaju pet žena... Vidi, ja okovana u zlatu i ti mene je**š kada ja hoću. Imaj ih 25. Boli me ku*ac! A to sam ja rekla ovom Grku, boli me ku*ac za tvoje ljubavnice ako ti mene voliš. Možeš da uzmeš i ovcu - rekla je Romana i dodala:

"Njegov deda imao je 86 godina, a baba je umrla pre 10 godina. Pričao mi je Fotosov otac... Znači ja sam umrla. Samo, on je dobio ime po dedi. Znači on se zove Fotos Pitađis i deda se zove Fotos Pitađis. I on ima 15 unuka. I samo ovaj idiot je povukao na matorog. Deda ima 86 godina i je*e. Onaj koji uspeva da bude sam sa sobom, on će čitav život imati 300 žena. Ti ne znaš koliko ja volim da neko bude veran" – zaključila je Romana i dodala da ne može da poveruje koliko njena koleginica Ivana Selakov zarađuje.

"Ako Ivana Selakov radi za tri i po. Pa je*em ti, ja čula, znači ne možeš doći do nje. Za svadbu traži tri i po, i to pun je*eni termin. Ne može se doći do nje" - pričala je Panićeva.

Izvor: Alo!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>