Region

Svet

Bajaga: U Splitu se ne plašim nerada

Bajaga će sa svojim Instruktorima nastupiti večeras u “Spaladijum areni”, najvećoj dvorani u Splitu.

Bajaga: U Splitu se ne plašim nerada



Interesovanje je ogromno, a mere obezbeđenja su urađene prema evropskim standardima kada je u pitanju gostovanje muzičke zvezde. Međutim, Bajaga kaže da je po njegovom mišljenju prošlo vreme nereda.

"Sve je okej što se tiče nas. Spremni smo za dobru svirku. Prošla su vremena kada su se pravili neredi i problemi na koncertima, sada ljude zanima samo muzika. Na pretprošlom nastupu na Bačvicama imali smo incident sa bačenim suzavcem, no to je zaista već davno prošlo vreme. Već na sledećem koncertu na Gripama bilo je sve u najboljem redu" - kaže Bajaga i dodaje da zna da u Splitu imaju veliki broj fanova.

"O tome govori podatak da smo već prodali sedam i po hiljada karata u Areni. Biće puno i pevaćemo zajedno. U “Spaladijum areni” nastupaju zaista samo najveća imena poput Džibonija, Dina Merlina, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića. “Spaladijum arenu” su mi nahvalile sve moje kolege koje su u njoj nastupili. Jedva čekam susret sa splitskom publikom..." Bajaga najavljuje da će svirati hitove iz svih perioda karijere.

"Ne možemo da odsviramo sve pesme, a za Instruktore sam ih napisao više od sto dvadeset. Ali u svakom trenutku možemo odsvirati barem osamdeset onih najpoznatijih. Imamo okvirno pripremljen repertoar, ali ako publika bude insistirala na nekim pesmama, neće nam biti problem da ih odsviramo. Samo neka viknu koju žele da čuju" - kaže Bajaga.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>