Region

Svet

Boki 13 proteran iz Srbije

Bojanu Jovanovskom, poznatijem kao Boki 13, zabranjen je ulazak u Srbiju u narednih šest meseci. Ovakvu meru izrekao je danas beogradski sudija za prekršaje pošto je utvrđeno da je Jovanovski ilegalno boravio u našoj zemlji.

Boki 13 proteran iz Srbije



On je platio novčanu kaznu od 10.000 dinara za prestup i u roku od tri dana mora da napusti Beograd.  Jovanovski je u utorak oko 11 sati "zatečen u prekršaju", jer je nezakonito boravio u našoj zemlji. Utvrđeno je da je izvesno vreme u Beogradu, gde živi i radi, ali svoj boravak nije uopšte prijavio. Priveden je u Odeljenje za strance, gde su utvrđene činjenice, a potom je odveden kod sudije za prekršaje u zgradi Policijske uprave Beograd.

"Sudija mu je izrekao novčanu kaznu, kao i meru da narednih pola godine ne može da uđe u Srbiju“, navodi izvor iz MUP Srbije i u izjavi za "Novosti" otkiva: „Dat mu je rok od 72 sata da napusti zemlju“. Jovanovski je više od dve nedelje boravio u rijaliti programu "Dvor" kao specijalni gost. Izašao je u nedelju uveče. Tada je izjavio da ide kod "Divne i Jelene Karleuše". Pored toga, na TV Pink ima svoju emisiju "Boki 13 Arena". Najavljivao je i koncert u Beogradu. Prema važećem Zakonu, stranci su dužni da u roku od 24 sata prijave svoj boravak policijskoj stanici na čijoj će teritoriji biti. Takođe, potrebno je pri odlasku i da se odjave. Jovanovski je više puta,  prekršio obe odredbe.

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>