Style

Ljubav

Kako da vaše farmerke izgledaju super luksuzno!?

Ne morate kupovati preskupe farmerke u kojima možda ipak nećete izgledati onako kako ste zamislili, postoji način kako da vaše farmerke izgledaju super luksuzno, a uz to i da vam stoje perfektno!

Kako da vaše farmerke izgledaju super luksuzno!? Foto: Freepik





Lepo je misliti da će dobar par farmerki trajati zauvek - barem to sebi govorite kada se odlučite za nešto zaista skupo. Realnost je takva da se stilovi obično menjaju, a vaša veličina može da se promeni, što znači da biste možda češće morali da zamenjujete svoje farmerke nego što biste želeli. 


Imajući to na umu, važno je tražiti načine kako da unapredite svoj jeans modni izgled na ekonomičan način. Sada, jedan ekspert za uštedu novca nudi svoje savete o tome kako učiniti da bilo koji par farmerki "izgleda super luksuzno".


Vivian Tu, popularna influenserka poznata kao Vaša Bogata BFF i bivša trgovkinja sa Vol Strita, obratila se svojim pratiocima na TikToku 25. aprila kako bi podelila video o tome kako čini da njene farmerke izgledaju luksuznije nego što zaista jesu.

U videu, Tu kaže da je dobila mnogo poruka od svojih pratilaca pitajući gde je nabavila određeni par farmerki nakon što je postavila fotografiju na svom Instagram storiju na kojoj ih nosi.



Foto: Freepik


Ali prema influenseri, farmerke koje je nosila na fotografiji nisu bile ni blizu tako moderne kada ih je dobila.

"Učinila sam ove farmerke slatkim, i pokazaću vam kako", deli Tu. "Evo kako činim da bilo koji par farmerki izgleda super luksuzno, a da ne potrošite puno novca."


U svom TikToku, Tu razlaže tri koraka koje ljudi mogu pratiti kako bi njihove farmerke izgledale kao vrhunski komad odeće.

Prvi korak uključuje merenje različitih delova donjeg dela tela i beleženje koji je najveći.

"Otkrićete koji deo vašeg tela - vaš struk, kukovi, unutrašnji šav (ili dužina od kukova do članaka) - zahteva najveću veličinu, a zatim ćete tu veličinu imati na umu", objašnjava ona.

Drugi korak je nabaviti pristupačan par farmerki te veličine. Par koji je inspirisao Tuov video koštao je oko 430 dolara i verovatno su to njene "najskuplje farmerke", ali kaže da ovaj trik funkcioniše i sa njenim drugim parovima farmerki koji koštaju bilo gde od 20 do 60 dolara.

Za treći korak, Tu preporučuje pronalaženje dobrog krojača u vašem kraju.

"Vaš krojač može zatim prilagoditi vaše farmerke vašem telu umesto da se pokušavate uklopiti u veličinu koja nije savršena za vas", primećuje ona.








@yourrichbff Make the clothes fit your body not your body fit the clothes! #money #finance #financialfreedom #savings #save #savemoney #lifehack #learn #moneymaker #moneymindset #cash #fashion #outfit #jeans #rich #designer #denim ♬ original sound - Vivian | Your Rich BFF

Ne samo da će vaše farmerke izgledati luksuznije kada su prilagođene posebno vama, već Tu kaže da će vam to pomoći da izbegnete trošenje sve više novca na pantalone u budućnosti.

"Poverujte mi kada kažem da ćete uštedeti tonu novca budeći se uzbuđeni što nosite svoju odeću umesto što stalno pokušavate da kupite nešto novo što ipak neće odgovarati", kaže Tu.

U komentarima ispod Tuovog videa, drugi su podelili da im je ovaj pristup takođe pomogao.

"Kupujem pantalone u second hand prodavnicama, 5-12 dolara, i odnosim ih svojoj krojačici koja mi skraćuje za 10 dolara", odgovorio je jedan korisnik. "Savršeno pristaju svaki put."


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>