Region

Svet

Era Ojdanić u šoku zbog činjenice da mu je kuća obijena!

Poznati pevač narodne muzike, Era Ojdanić, doživeo je neugodno iznenađenje kada je saznao da su provalili u njegovu kuću na crnogorskom primorju. 

Era Ojdanić u šoku zbog činjenice da mu je kuća obijena! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV




Naime, pevač je bio odsutan kada su mu javili da su vrata obijena, a saksije s palmama prevrnute ispred ulaza. Odmah je hitno otputovao u Bečiće da bi lično video šta se dogodilo i prijavio slučaj policiji.

Kada je stigao na mesto događaja, Ojdanić je bio potpuno zatečen. Sve je bilo razbacano po kući, vrata su bila razbijena, ali ništa nije bilo ukradeno, što je dodatno zbunilo pevača.

Jedan od komšija koji je otišao na letovanje sa svojom porodicom obavestio je Ojdanića o provali i prevrnutim saksijama ispred njegove kuće. Era je najavio da će krenuti kasnije tokom večeri i videti šta se dešava. Bio je uznemiren, pritisak mu je skočio, nije bio sposoban za vožnju, pa je poveo prijatelja sa sobom. Kada su stigli na lice mesta, doživeli su pravi šok. Kuća je bila u potpunom haosu, vrata su bila slomljena, ali ništa nije bilo ukradeno, što je izgledalo čudno.


 

Legendarni srpski fudbaler Džon Bilbija sada je biljka!

 

Odmah je prijavio slučaj policiji i angažovao ljude da postave sigurnosne kamere. Izjavio je da sumnja da je više osoba učestvovalo u ovom zlodelu, s obzirom na nered koji su zatekli u njegovoj kući, što ga je veoma iznerviralo - priča izvor blizak Eri Ojdaniću, a prenosi Star.


"U šoku sam, ja ne znam šta se desilo, rusvaj su mi napravili, ono nije mogao jedan čovek. Prijavio sam policiji, oni su izašli i na lice mesta, pa se nadam da će da uhavte te koji su mi uništili kuću. Sređivao sam i unosio nove stvari. Ne znam, može da bude da su neke propalice, da su tu spavali, ali što da sve onako isprevrću. Nisu odneli ništa iz kuće, zato mi nije jasno šta su tražili." - pričao je tada Era.
 

Pitanje koje muči hiljade muškaraca: Kako se rešiti ljubavnih ručica?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>