Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 15. aprila do 21. aprila 2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Foto: Pixabay




Nedeljni horoskop do 21. aprila 2024. godine donosi intrigantne izazove i mogućnosti za znakove Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe. Očekujte duboke razgovore o ljubavi, napredak na poslu i balansiranje zdravlja.




VAGA

Hrana

Bilo bi dobro okrenuti se lakim, ali raznovrsnim obrocima, koji će sadržati veće količine povrća, zdravih žitarica i manje ugljenih hidrata. I bilo bi više nego dobro izbegavati slatkiše I grickalice.

Ljubav

I dok je protekla nedelja dobrano protresla i mir u partnerskim odnosima, ali i vaše živce – ova sedmica pokazuje tendenciju da ublaži situaciju. Naravno da se ništa neće dogoditi samo od sebe – potrebno je da i voljena osoba i vi ublažite retoriku i obojite je nekim veselijim, radosnijim, ali i strasnijim bojama. A to sada jeste moguće. Po istim pitanjima ćete pronaći drugačije, bolje rešenje. Primirje će se potpisati, pašće neki vrući poljupci – i nastaviće se dalje. Slobodne Vage – aktiviraće se nešto iz prošlosti, obnoviće se neki kontakt ili će doći do susreta sa osobom koja vam je bila draga. I prijaće vam sve ovo

Posao

Slična je situacija I u poslovnim okvirima. Kao I kod emocija – I ovde u poslednje vreme postoji dosta pritisaka na vas, praćenih sa pojačanom količinom nervoze. Što se pritisaka I naporne svakodnevice tiče – tu ste gde ste, od toga ne možete pobeći I jedini je izlaz da se trudite da idete u korak sa obavezama. Kada su saradnički I poslovno partnerski odnosi u pitanju – komunikacija će funkcionisati bolje, što će ublažiti napetost. Novca I vesti o novcu će biti više nego inače. I to će vam takođe dati dozu smirenja.

Zdravlje

Respiratorni sistem je osetljiv. Potrebno je I više odmaranja, opuštanja.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Izbegavajte jake začine, premasnu hranu. Potrebni su vam mleko i mlečni proizvodi i obavezno što više namirnica bogatih vlaknima. Potrebna je ishrana koja vam olakšava varenje.

Ljubav

Red mirnih, red nemirnih dana. Red stabilnosti I emocija, red zakuvanosti. Red jednostavnosti I spokoja, red komplikovanosti. Odnos sa partnerom će činiti da u jednom trenutku srećni plivate u okeanu emocija, a u drugom da su vam se svi senzori I alarmi uključili, da podozrivo posmatrate drago vam biće I ispod oka pratite svaki njegov korak. Ne talasajte I ne dižite tenziju bespotrebno. U onim divnim momentima uživajte, a kad vam se probudi sumnjičavost – pokušajte da iskulirate. Slobodne Škorpije – iako to niste očekivali, neko vam se prilično brzo može podvući pod kožu I uključiti vam lampice.

Posao

Poslovno će situacija biti nešto jednostavnija nego u periodu koji je iza vas. Da, još uvek će biti prilično naporno I zahtevno I ne očekujte da će se u tom smislu nešto drastično popraviti na bolje. Ali sa druge strane gledano – ipak ćete biti u kontaktu sa ljudima sa kojima se bolje razumete, obaveze ćete završavati na vreme I pored prepreka, a biće I povoljnih finansijskih informacija I realizacija. Moguće je u ovom periodu I obnoviti neke saradničke I partnerske odnose I ponovo razmotriti saradnju.

Zdravlje

Taman je trenutak da rešavate zaostalu problematiku.

 



STRELAC

Hrana

Neophodno je da konzumirate što više svežeg povrća, namirnica bogatih kalcijumom, vlaknima. Izbegavajte meso i zamenite ga ribom, a unos šećera znatno kontrolišite.

Ljubav

Vaša je pažnja već neko duže vreme rasuta na sto strana I potpuno je normalno što se povremeno tenzija ili manjak zajedničkog vremena prelivaju na odnos sa voljenom osobom. Jednostavno rečeno – duže vreme funkcionišete kako morate, a ne kako želite. No, ova nedelja donosi mogućnost da vašu malu ljubavnu oazu ponovo aktivirate – da lakše I lepše pričate, da vaši susreti budu obojeni I dobrom energijom ali I varnicama strasti. Slobodni Strelčevi – propričaćete ili ćete se susresti sa nekim koga dugo priželjkujete ili sa kim se dugo niste videli. Ovo je dobra nedelja da se podsetite na strast, flert, ljubav.

Posao

U poslu je više manje standardna situacija. Obaveze dolaze, obaveze se rešavaju I završavaju. Menjaju se planovi I okolnosti, vi se prilagođavate u hodu. Odnosi sa kolegama I saradnicima zavarniče, pa se srede. Od vas se traži da iznalazite brzo rešenja za svakakve situacije – a pošto su vam kreativnost, elan I entuzijazam naglašeni, verujem da nećete imati nikakvih posebnih problema. Nekima od vas će početi da dolaze informacije koje najavljuju neki vid promene, reorganizacije, premeštanja. Ili novog radnog mesta.

Zdravlje

Grlo, hormoni I žlezde su sada osetljiva tačka.

 



Foto: Pixabay



JARAC

Hrana

Napravite raspored kojeg ćete se pridržavati. Izbacite šećer, ili smanjite na razumnu meru. Potrebna vam je hrana bogata proteinima i vitaminima. Vreme je da se pozabavite svojim životnim navikama.

Ljubav

Suštinski, odnos sa voljenom osobom je kvalitetan I dobar. No, to ne znači da je ovo period bez komplikacija. Mnoga pitanja traže da budete fokusirani na njih I iako vi sve što se postavi pred vas uspevate da rešite – ipak postoje trenuci kada možete biti “teški za saradnju” I imati premalo vremena za partnera. Imajte više trenutaka samo za vas dvoje, onih momenata kada možete da pobegnete od svega I iskulirate – to će vam oboma davati dozu mira u duši. Slobodni Jarčevi – ljubavna iznenađenja I brza dešavanja – koja se mogu vezivati I za nove ljude u vašem životu, ali I za prošlost.

Posao

Posao oduzima veliki deo vremena, truda, mentalnih I fizičkih snaga. Organizovanost I koncentracija su vam bolji nego u periodu koji je iza vas – pa će se sada lakše privesti kraju neke zahtevne obaveze koje dugo vučete, ali će se lakše završavati I sve u vezi dogovora, pregovora, papirologije. Budite spremni da se prilagodite zahtevima tržišta ili poslovnih partnera, saradnika – male promene u vašem načinu funkcionisanja I poslovanja donose velike rezultate. Finansijama ćete biti dosta zadovoljni.

Zdravlje

Stariji – bolovi u zglobovima ili u vratnom delu kičme. Ostali – prehlade.

 



VODOLIJA

Hrana

Teško ćete kontrolisati promenljiva raspoloženja, pa samim tim nećete imati ustaljenost i redovnost po pitanju obroka. Potrebno je da posvetite pažnju ovom segmentu. Možete promeniti neke svoje navike.

Ljubav

Neka tema ili pitanje će ponovo u ovim danima izaći na dnevni red – I to vrlo verovatno nešto na čemu ste se sapleli možda u protekloj nedelji ili u periodu koji je iza vas. I ovog puta ćete partner I vi uspeti da to rešite I zatvorite. U svakom slučaju – bolja je energija između vas dvoje u ovim danima – biće više smeha, radosti I lepih dešavanja – ali I više strasti. Slobodne Vodolije – neki kontakti ili susreti koje ste očekivali I kojima ste se nadali će sada doći do vas. Talas dobrog raspoloženja, ponovno buđenje optimizma I varnice strasti su nešto što vas očekuje u ovim danima. Uživajte, prepustite se.

Posao

Sve ono što niste stigli – u ovoj ćete nedelji završiti. Sve ono gde ste napravili propust ili grešku – sada ćete ispraviti. Sve ono gde ste kasnili ili obavljali u poslednjem trenutku – sada će funkcionisati jednostavnije I brže. Neki će se poslovni dogovori ili saradnje sada obnoviti, a ukoliko je bilo komunikacijskih problema ili nesporazuma – sada će ovo biti rešeno. Iako je pred vama I na dalje period jurnjave I žurbe – ipak će se sve završavati na jednostavniji I lakši način. Ne iz petog pokušaja, možda drugog…..

Zdravlje

Bolje ćete se osećati, ali ipak postoji mogućnost za respiratorne tegobe.

 



RIBE

Hrana

Vaši apetiti su promenljivi. Pokušajte da svom organizmu pomognete, dajući mu ono što mu je potrebno za normalno funcionisanje – umerenost u mlečnim proizvodima, više salata, ribe, piletine, dosta voća.

Ljubav

Povremeno ćete imati tendenciju da bez razmišljanja kažete nešto na šta voljena osoba može burno odreagovati. Tačno je da ste u periodu kada vas dosta toga opterećuje I dobuje vam po mislima – ali baš iz tog razloga ne istrčavajte se sa izjavama I postupcima. Reči možda umeju da vas sapletu u ovim danima, ali vas pokazivanje osećanja, dodir, nežnost I strast – drže u “sigurnoj zoni”. Volite se bez mnogo priče. Slobodne Ribe – očekujemo neka interesantna dešavanja, iznenađenja u ovom periodu. Ona se mogu vezivati za glanc nove osobe, ali vam itekako mogu dovesti I staru ljubav ili simpatiju.

Posao

Finansijska situacija će biti bolja u ovom periodu, što će vam dosta olakšati dane I umiriti misli. Definitivno će biti više priliva, možda I onih koje ranije niste uspeli da naplatite – a troškovi će biti u manjoj ili većoj meri ipak pod vašom kontrolom. Što se poslovnog dela tiče – ne možete sve obaveze završiti odjednom niti trebate forsirati sebe. Ipak je potrebno da odredite šta su prioriteti, da ne biste gubili energiju I volju na sto strana. Zahtevna sedmica jeste, ali ona sa dobrim rezultatima.

Zdravlje

Energija će vam biti nešto bolja – ali je potrebno da čuvate sebe I ne forsirate se.


DNEVNI HOROSKOP

Mesečni ljubavni horoskop za maj 2024. godine

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>