Region

Svet

Jelena Tomašević odbila da snimi pesmu nakon raskida sa Ivanom Bosiljčićem: Neću da ispadnem jadnica!

Jelena Tomašević odbila je da snimi pesmu nakon raskida sa Ivanom Bosiljčićem, koja je kasnije postala veliki hit.

Jelena Tomašević odbila da snimi pesmu nakon raskida sa Ivanom Bosiljčićem: Neću da ispadnem jadnica! Foto: Instagram printscreen/jelenatomasevic



Pre dvanaest godina, nakon što su zajedno proveli malo više od godinu dana, Jelena i Ivan su stavili tačku na svoju vezu. Baš u tom periodu, nastala je balada "Da mi je da mi se vrati moj dragi”. Ta pesma ponuđena Jeleni upravo u vreme kada su ona i Ivan prolazili kroz krizu u vezi. Pevačica je tada odbila da je otpeva, što je bila odluka koja je, čini se, čekala pravi trenutak.

Dve godine kasnije, kada je došlo do pomirenja između nje i Bosiljčića, Jelena je na predlog svog sadašnjeg supruga, odlučila da ipak otpeva stihove koji su opisivali težak period kroz koji su prošli. To je postala ne samo pesma koja dotiče srca mnogih, već i svojevrsni simbol njihove ljubavi koja je preživela iskušenja.

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu". I pusti mi on pesmu "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" - ispričala je tada kroz smeh Jelena Tomašević i dodala:



- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala". Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?" - ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

Slične vesti: Marina Tucaković je za ovaj stih zaradila 100.000 evra (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>