ShowBiz

Muzika

Vesti

zlata i peja najnovije vesti - strana 7

Farma: Katarina opomenuta, Peja kažnjen (Video)

Farma: Katarina opomenuta, Peja kažnjen (Video)

Pisma od Zadruge sa novim zadacima i ograničenjima za farmere pristižu iz sata u sat, i sve više ih nerviraju i stresiraju. Kada su se umorili od vraćanja ćilima, kačenja zavesa, prenošenja kreveta, obezbeđivanja hrane da je mačka ne pojede, Peja je pokušao da se našali i čitao pismo sa "pravim" zadatkom kako bi zasmejavao ostale farmere, ali Zadruga je svoje mišljenje o tome izrazila ekspresnim slanjem nove koverte.

Pročitaj više

Zlata Petrović ponovo u "Grandu"

Zlata Petrović ponovo u

Saša Popović, direktor najmoćnije diskografske kuće u zemlji, očito je zadovoljan pevačicinim ponašanjem u rijalitiju, pa je rešio da svoju bivšu devojku vrati u svoje jato. Pomirenje je ozvaničeno Zlatinim preksinoćnim gostovanjem u emisiji „Narod pita“, koju vodi upravo Popović.

Pročitaj više

Farma: Peja novi gazda (Video)

Farma: Peja novi gazda (Video)

Počela je nova nedelja na Farmi. Farmeri su se ranije probudili jer treba da se čita Zlatino pismo. Kao što se dalo pretpostaviti, Zoran Pejić Peja je novi gazda. Pejin mandat je počeo sa željama i čestitkama, jer je on poželeo da na taj način počne njegovo gazdovanje.

Pročitaj više

Zlata Petrović izbačena sa Farme (Video)

Zlata Petrović izbačena sa Farme (Video)

Folk pevačica Zlata Petrović napustila je sinoć imanje u Lisoviću.Ona je i u izboru za drugog duelistu imala najmanje glasova publike, a u duelu znanja nije želela ni da učestvuje. Dok je Bata bar prelistavao skriptu, Zlata je spavala jer, kaže, ni u školi nije učila pa što bi sada kad “želi da ide kući”.

Pročitaj više

>