Region

Svet

Naša popularna glumica nakon razvoda uživa u novoj vezi!

Nedavno se glumica, Vjera Mujović pridružila spisku poznatih parova čiji je brak doživeo krah. Nakon više od dve godine tajnog razvoda, otkriveno je da je glumica okončala svoj brak sa uglednim doktorom interne medicine iz Minhena, Stefanom Prajsom, sa kojim je proslavila šestogodišnjicu braka u maju 2021. godine. 

Naša popularna glumica nakon razvoda uživa u novoj vezi! Foto: Printsreen Youtube/Sat TV



Iako nisu otkriveni detalji koji su doveli do razvoda, prijatelj glumice je otkrio da je udaljenost možda imala uticaja na njihov odnos, ostavljajući Vjeru kao zagonetnu figuru u vezi s tim pitanjem.

Povezani članci: Haris Džinović nakon razvoda organizovao veselje (FOTO)

- Zapravo, s obzirom na to da se ona pre više od dve godine u tajnosti razvela od uglednog doktora interne medicine iz Minhena, Stefana Prajsa, naša priznata dramska umetnica, inače članica Narodnog pozorišta „povukla je nogu“. Iako nikad nije otkrila zbog čega im je pukao šestogodišnji brak, uveren sam da je daljina učinila svoje - naveo je za Alo! glumičin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman, i dodao:

- Njih dvoje su u maju 2021. proslavili šestu godišnjicu braka, tada sam ih poslednji put video zajedno srećne i nasmejane. Rekla mi je da su se sporazumno razišli i da su ostali u prijateljskim odnosima. Da je tako, videlo se i po tome da joj je upravo bivši suprug bio najveća podrška u najtežem periodu, kada je 2022. godine za šest meseci ostala bez oba roditelja. Pritom, i majka Ljiljana i otac Trifun su bili vrlo cenjeni lekari u Crnoj Gori.


Foto: Instagram printscreen/vjeramujovic

Nakon turbulentnog perioda u svom životu, Vjera je naišla na reditelja Miloša Pavlovića, čiji je prisustvo ponovo unelo osmeh na njeno lice. Oboje su bili prošli kroz razvod, što je dodatno učvrstilo njihovu povezanost. Pavlović, pored toga što je bio reditelj, povezao ih je i poslovno, što je rezultiralo njihovom uspešnom saradnjom na predstavi "Pupin - poslednji san". Ta saradnja nije samo donela profesionalni uspeh, već je takođe produbila njihovu ličnu vezu.

- Reč je o reditelju Milošu Pavloviću. I on iza sebe ima brak, bio je oženjen takođe glumicom i iz tog braka ima dve ćerke. Vjeru i njega je spojio posao, on je, između ostalog, režirao predstavu „Pupin - poslednji san“, u kojoj ona igra tumači lik naučnikove majke, mudre i požrtvovane Olimpijade - Pijade. Vjera je napisala i tekst za komad, to je bio njen autorski projekat - naveo je izvor, prenosi Alo.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>