Region

Svet

Da li znate kom pevaču je Draga Mirković bila kuma na venčanju?

Pevačica Dragana Mirković, bila je kuma na venčanju našem poznatom pevaču. 

Da li znate kom pevaču je Draga Mirković bila kuma na venčanju? Foto: Printsreen Youtube/RTV Pink



Legendarna pevančica kumovala je braku između Željka Šašića i Sonje Vuksanović, a iako ljubav izmeđunjih dvoje nije trajala, te su se razveli, njih dvoje su i dalje ostali u odličnim odnosima, pa se i danas nazivaju kumovima.

Prisustvo Dragane Mirković na njihovom venčanju dodatno je upotpunilo tu važnu životnu etapu za Željka i Sonju. Iako su se putem razdvojili, ova veza je ostavila trajno obeležje, posebno kroz njihovu divnu ćerku Sofiju.

- Da, bili smo nerazdvojni. Pošto smo bili dve najveće zvezde u Jugoslaviji, on je imao hit "Gori more", ja "200 na sat" i svi su mislili da se mi nešto svađamo. Međutim, Bara Stojanović nas je tu spojio i mi smo nekoliko sezona na Miločeru bili po tri-četiri meseca i tada obilazili ceo Jadran. Tako je on i upoznao tvoju Sonju - rekao je Ivan, a onda se Sofija ubacila.

Ivan Gavrilović, takođe poznat u muzičkom svetu, delio je neke zanimljive detalje o tome kako su Željko i Sonja započeli svoju romansu. Kroz priču se moglo naslutiti kako su se upoznali na jednoj od turneja na kojima su bili zajedno s ostalim kolegama. Sofija je kroz smeh otkrila kako je čula malo drugačiju verziju te priče, tvrdeći da su se njeni roditelji zapravo upoznali u Nemačkoj.

- Ne, nisam znala za to, ja znam malo drugačiju priču - rekla je i dodala, kako ona zna da su se njeni roditelji upoznali u Nemačkoj.



- Tu je bila i Dragana Mirković koja je njih kasnije venčala -dodala je, a Gavrilović potvrdio njene reči: - Jeste, tamo su se posle videli. Ne znam detalje, ali se sećam da je Sonja te godine bile na moru i da su svi odlepili za njom kad se pojavila - rekao je on u emisiji "Život kao takav".

Nezavisno od toga, jedna stvar ostaje nepromenjena - Dragana Mirković, koja je prisustvovala njihovom venčanju, ostala je deo njihovog zajedničkog puta. To je još jedan pokazatelj koliko su odnosi u muzičkoj industriji ponekad dublji od samog javnog prikaza.

Sonja je kasnije pronašla ljubav sa svojim kolegom, pevačem Acom Lukasom, stvarajući veliku senzaciju u javnosti. Njihov brak, iako je bio pun izazova, donio je i radost u obliku ćerke Viktorije. Međutim, ni taj brak nije bio trajan, što pokazuje kako život često piše nepredvidive priče.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>