Region

Svet

Gidra Bojanić je bio jedan od omiljenih domaćih glumaca, a evo kako izgleda njegov unuk (FOTO)

Legendarni Gidra iz "Žikine dinastije", osvojio je srca publike svojom neodoljivom šarmom kao Žika Pavlović, ali da li ste znali da iza tog velikog glumačkog talenta stoji i jedan ponosni unuk?

Gidra Bojanić je bio jedan od omiljenih domaćih glumaca, a evo kako izgleda njegov unuk (FOTO) Foto: Printsreen Youtube/Zikina dinastija



Jovan Stojanović nije samo unuk Dragomira Bojanića Gidre, već je i uspešan model čije su fotografije očarale mnoge modne piste. Svojom pojavom, Jovan je nasledio ne samo lepotu, već i talenat i šarm koji je Gidra neizmerno posedovao.

O svom dedi, Jovan govori s dubokim poštovanjem i ponosom. Njegova priča o Gidri nije samo priča o slavi na filmu, već o čoveku čiji je uticaj dalekosežan i van seta.


Foto: Instagram printscreen/jovanstojanovic

– Kakav je bio u “Žikinoj dinastiji”, takav je bio i privatno, verujte mi na reč. Mnogo je sebe dao u toj ulozi. Dosta je teksta i sam ubacio. Ima glumaca iz starije ekipe koji su bili drugačiji privatno od onoga što vidimo na malom ekranu, ali on je uvek bio isti. Autentičan. Uvek zanimljiv, pun humora, stalno smo se smejali kada smo mu išli u posetu – ispričao je Jovan svojevremeno za “Blic”.

Jovan je otkrio i druge interesantne detalje iz glumčevog života: 

– Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a u to vreme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog dedu. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigde nikoga, ni na vratima, niti bilo gde. Samo se čula buka iz neke kancelarije. Taj moj drugi deda je onda uleteo u kancelariju, a na stolu sedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi umiru od smeha. Tako je prošlo to “hapšenje” – prisetio se Gidrin unuk.

Jovan je rekao da su se njegov deda i baka voleli toliko da su se često  rastajali. 

– Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu. Ludo su se voleli i od te silne ljubavi dolazilo je i do velikih svađa, pa su se zbog toga rastajali jedno od drugog, i to čak šest puta, ali on se njoj uvek vraćao. Nije odlazio od nje zbog drugih žena, to nije tačno – ispričao je tada Gidrin unuk.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>