Region

Svet

Region

Poznati glumac saopšti da napušta seriju IGRA SUDBINE: Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos (FOTO)

Glumca Darka Tomovića tri godine smo pratili u popularnoj seriji "Igra sudbine", gde je s oduševljenjem igrao lik Tiće Lenjina, vlasnika kafića "Maldivi". Međutim, iznenađenje je usledilo kada je odlučio napustiti seriju.

Poznati glumac saopšti da napušta seriju IGRA SUDBINE: Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos (FOTO) Foto: Instagram printscreen/dragan.tomovic



Darko se obratio svojim pratiteljima na Instagramu, gde je objavio da više neće biti deo ekipe spomenute serije, otkrivajući pritom i razloge svog odlaska.

- Posle tri po godine završio se moj aganžman na snimanju jedne serije. Najteži posao u karijeri iz više razloga - one ne uključuju saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno. NJima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im. A šta je bilo teško? Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost 'vrha piramide', sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali. Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović.



Foto: Instagram printscreen/darko.tomovic

Darko je već deset godina u braku s Ninom, koja je 15 godina mlađa od njega i čiji šarm očarava sve oko sebe. Iako je Nina diplomirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, nije se profesionalno bavila svojom strukom, već je odabrala kognitivno-bihevioralni coaching. Dolaskom njihove kćerke Lane pre devet godina, dinamika porodice se promenila, a njihov odnos je dobio na kvalitetu.

Nina i Darko su se upoznali dok su radili na zajedničkom projektu,  nakon četiri godine putevi im se ponovo ukrštaju, kada su se sreli u poseti bolesnom prijatelju. Sedam mjueseci kasnije, odlučili su se venčaju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>