Region

Svet

Dvor: Glavni favoriti za osvajanje 50.000 evra Djus, Joca i Deni

Ako je verovati glasovima publike, glavni konkurenti za osvajanje 50.000 evra na Dvoru su reper Đus, mlada Zvezda granda Joca Stefanović i crnogorski pevač Deni Boneštajn.

Dvor: Glavni favoriti za osvajanje 50.000 evra Djus, Joca i Deni



"Đus je vrlo brzo postao miljenik publike jer je svoje ponašanje drastično promenio u odnosu na učešće u „Farmi”. On je od početka rijalitija učesnik sa najvećim brojem glasova, koji poslednjih nedelju dana još više rastu. U stopu ga prati pevač „Granda” Joca Stefanović, kojeg je glasačka publika ove kuće odabrala kao favorita između ostalih „grandovaca”. Treću poziciju i najveći broj glasova iz dijaspore trenutno ima crnogorski pevač Denis, koji je simpatije publike osvojio svojim neutralnim ponašanjem i nepriklanjanjem nijednom klanu iako je oštar na jeziku i svima kaže sve što ima u lice" – kaže izvor blizak produkciji i dodaje da se situacija što se tiče izbacivanja menja iz dana u dan.

"Stanje na dnu liste favorita je promenljivo i to je ono što je najneverovatnija statistika kada je ovaj rijaliti u pitanju. Koliko su glasovi prva tri favorita stabilni, toliko se pred svako ispadanje bije bitka ko će napustiti palatu. Fanovi nominovanih kao da se tek tada probude" – zaključujeizvor.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>