Style

Ljubav

Mesečni horoskop februar: Pet znakova zodijaka imaće ludu sreću!

Mesečni horoskop za februar 2024. godine predviđa da će pet znakova zodijaka imati ludu sreću! Zvezde će biti na njihovoj strani kada su ljubav i novac u pitanju!

Mesečni horoskop februar: Pet znakova zodijaka imaće ludu sreću! Svet Plus




Februar 2024. godine donosi nekim znakovima horoskopa lepe i pozitivne stvari, tu je i pun Mesec u znaku Lava i prelazak u sezonu misterioznih Riba. Ovo je pozitivna kombinacija, posebno sa finansijske tačke gledišta.



Ovan

Ovan koji nije u vezi doživeće najradikalnije promene u svom životu. Za njih počinje sentimentalni period pun romantike, čulnih zadovoljstva i osećanja.

Oni će moći da pronađu ravnotežu između svoje jedinstvene ličnosti i zajednice u kojoj se nalaze. Odnosi Ovnova će postati prijatniji i društveniji. Pun mesec u Lavu podstiče Ovna da voli i brine o svima.






Škorpija


Ljudi rođeni pod ovim znakom mogu da računaju na stabilnost, kao i na sopstvenu snagu i optimizam. Oni će biti oličenje snažnih osećanja, gvozdene volje i nepokolebljive odlučnosti. Ovo će pomoći da se poboljša situacija u njihovoj karijeri i ličnom životu.

Sve je u entuzijazmu koji obuzima Škorpije – oni bukvalno teže da prevaziđu prepreke. Prijatelji će ceniti njihovu iskrenost i originalnost. A njihova sklonost da sve dublje analiziraju pomoći će im u profesionalnom radu i poslovanju.





Vodolija


Prijatelji će početi da se obraćaju Vodolijama za pomoć, tako da će ovog meseca biti ponosni, nezavisni i samopouzdani. Rođeni u ovom znaku neće se plašiti razočaranja, posebno razočaranja u druge ljude.

U nekim trenucima će morati da budu čvrsti, pa čak i hladni, posebno prema onima koji troše njihovo vreme i novac.
 

Nedeljni horoskop, astro pregled od 29. januara do 4. februara!












Strelac


Rođeni u znaku Strelca kombinovaće toplinu, velikodušnost i ponos sa iskrenim optimizmom i strašću. Biće posvećeni svemu što rade i moći će da steknu dobru reputaciju.

Njihovo čisto srce će privući nove sledbenike i ojačati njihov autoritet. Svi problemi koje će Strelci imati biće samo privremeni i oni će moći da se izbore sa svime. Biće spremni da sprovedu mnoge nove ideje.





Jarac


Najuspešnija oblast za Jarčeve biće njihova karijera. Ponašaće se sa velikom odgovornošću, biće ispunjeni energijom i željom da sopstvenim trudom uspeju. Njihova urođena liderska harizma će funkcionisati sama – bez upotrebe sile ili prinude.

Za one rođene u ovom znaku dolazi vreme da započnu velike stvari. Znaće kada da budu nežni, a kada uporni. Oni će sticati moć postepeno, ali postojano.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>