Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 29. januara do 4. februara 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus


Horoskop za ovu nedelju donosi Ovnovima finansijske povoljnosti kroz posao, Bikovima mir i stabilnost kada je ljubav u pitanju, Blizancima pozitivan rezultat na kraju nedelje...OVAN

Hrana

Meso na prvom mestu, jaja, sirevi, ali i mnogo svežeg voća i povrća. Energetsko dizanje raznovrsnom ishranom, izbegavajte premasnu, prezačinjenu hranu i slatkiše.

Ljubav

Ne postoji razlog da tenziju i nervozu koju imate kroz poslovni segment i kroz obaveze donosite u odnos sa voljenom osobom. Sami ste se uvalili, pa se sami i čupajte – vaša veza ne treba da trpi zbog toga. Partner neće baš lepo reagovati ni na manjak zajedničkog vremena, ali ni na vaša povremena šištanja – da ne bi dolazilo do praskajućih momenata između vas dvoje (osim ako pršte varnice strasti – to podržavamo skroz) – izvolte, snađite se. Dajte voljenoj osobi i deo svog dragocenog vremena, ali i posvećenost. Slobodni – solidan period da uplovite u neku konkretniju ljubavnu priču.

Posao

Vaš poslovni segment je sada prilično aktivan I dobar – ali to ni na koji način ne znači da je vama sada lako, opušteno i da se sve obavlja natenane. Naprotiv – sve što se dešava ići će kroz prepreke – bilo da su prepreke administrativne prirode ili kroz ne baš lake okolnosti i zahtevne osobe. Ali isto tako – svaku od tih prepreka vi ćete ili zaobići ili rešiti. Otvaraju se i finansijske povoljnosti kroz posao – kao što je moguće povećanje nadoknade za rad, isto tako je moguće sklapanje profitabilnog ugovora/saradnje.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, hronične boljke.

 
BIK

Hrana

Da biste funkcionisali sa dovoljno energije, ali bez težine – potrebno je da konzumirate laganiju hranu, koju ćete rasporediti na više malih obroka. Najviše će vam prijati kombinacija mesa i salata.

Ljubav

Mirna i stabilna sedmica u emotivnim relacijama – sve je na svom mestu, postoji razumevanje i obostrana podrška, postoje dogovori, planovi i ostvarivanje istih, a postoji i lepa energija koja vuče ka strastima. Negde u središnjem delu nedelje vi možete biti malo preokupirani obavezama i nervozni – pa čak to preneti i na voljenu osobu – ali sve će se završiti sa par vanica, bez posebnog uticaja na stabilnost vašeg odnosa. Slobodni Bikovi – period za uživanja, dobru zabavu, putovanja – I kraća i duža. Takođe – I dalje ste u periodu koji je povoljan za emocije, za zaljubljivanja, ulazak u nove ljubavne dogodovštine.

Posao

Vrlo dobro plivate u poslovnim vodama tokom ove sedmice. Malo će se situacija uzburkati od sredine nedelje – biće dosta obaveza, žurbe, pojedine kolege ili saradnici vam mogu malo testirati živce I strpljenje – ili ćete se sporečkati ili će se pojaviti neki administrativni problem – ali za vas je sada sve rešivo I ništa nije nemoguće. Može se u ovoj nedelji pojaviti I zanimljiva poslovna ponuda ili predlog – o njoj vredi razmisliti. Iako ste finansijski u boljoj fazi, nije trenutak da se opuštate I bacate u trošak.

Zdravlje

Nešto viši nivo stresa i nervoze u ovoj nedelji. Moguće tegobe meteoropatama.

 
BLIZANCI

Hrana

Vaša bi ishrana trebala da sadrži od svačega po malo, u manjim obrocima, ali poseban akcenat stavite na mlečne proizvode, voće i povrće koje će vam izuzetno prijati.

Ljubav

Talasaćete sa osećanjima i raspoloženjima tokom cele sedmice – isto kao i partner. Neki put će vam se osećanja i raspoloženja poklopiti i to će biti trenuci ili dani koji su kvalitetni i stabilni, u kojima ima dobre energije  radosti. No, biće i onih momenata u kojima ćete se mimoilaziti ili ćete oboje biti nervozni, nečim nezadovoljni – tada je bitno da se bolje čujete i više razumete. Slobodni Blizanci –  nove osobe i zanimljivi kontakti će vam svakako prijati – ali sem druženja koje hoće biti prisutno –  nisam sigurna da vam ovaj period donosi neke naročite ljubavne prilike. Bar ne one koje bi bile po vašem ukusu.


Posao

Nije ovo jednostavan poslovni period za vas. Oscilacije su prisutne skoro u svakom danu – i vaša je energija promenljiva, a ni okolnosti nisu baš na vašoj strani. Tako da ćete imati faze lepršavosti, koje će se smenjivati sa fazama napora i težine. Promene su prisutne – neke od njih će vas nervirati, a neke vas pozitivno iznenađivati. Imaćete dane u kojima će se sve odvijati sporo, čak dosadno – ali i one u kojima ćete žuriti i završavati obaveze u poslednjem trenutku. Ipak, krajnji rezultat će biti pozitivan po vas.

Zdravlje

Umor, nervoza, nešto slabiji imunitet.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


RAK

Hrana

Pojačan apetit, a posebno je naglašena potreba za kaloričnijom hranom I slatkišima. U ovim danima možete lako nabaciti na sebe po koji kilogram viška, pa pokušajte da podignete ručnu kočnicu.

Ljubav

Mirno – nemirna nedelja je pred vama. U jednom trenutku će odnos sa voljenom osobom biti stabilan, teći bez ikakvih problema ili tenzije. U drugom – nešto vam neće biti po volji, postojaće pritisak, kačićete se oko sitnica, biće prebacivanja. U trećem – strasti će nabujati, biće varnica na sve strane (I onih lepih, ali I onih svađalačkih). Ove oscilacije vam baš I neće prijati – pokušajte da u danima vikenda malo iskulirate od svega I provedete vreme sa zajedničkim prijateljima ili u aktivnostima koje vam prijaju. Slobodni – ljubavne šanse su preko izlazaka, prijatelja, pa čak I preko društvenih mreža.

Posao

Trebaće vam dosta snage I strpljenja da se snalazite sa izazovima na dnevnoj bazi – a nešto nisam sigurna da ćete ovog drugog imati na izvoz. Polovinom nedelje vam je fitilj baš kratak, pa gledajte da u tim danima izbegavate konfrontaciju sa saradnicima, koliko god oni bili naporni I zahtevni. Ako baš ne možete da iskulirate – onda pucajte iz svih oružja (misli se u verbalnom smislu) jer ćete na taj način ipak raščistiti neke odnose (možda I zauvek). Sa novcem budite oprezniji – suviše lako vam se izmiče iz ruku.

Zdravlje

Stres, problem sa varenjem, moguće su I meteoropatske tegobe.

 LAV

Hrana

Budite umereni, pogotovo što će vam raspoloženje biti vrlo promenljivo, a u tim okolnostima se skloni da se „tešite“ hranom. Izbegavajte prejedanje u večenjim satima.

Ljubav

Promene raspoloženja i neki vid nezadovoljstva jesu prisutni kod vas (i mogu a i ne moraju imati veze sa partnerskim odnosom u kojem ste) pa ćete umeti da postupcima i rečima „čačnete“ voljenu osobu, a isto tako ćete lako odreagovati na „čačkanje“ od strane partnera. Zbog toga će tokom cele sedmice vaš odnos biti u oscilacijama – sve je ispravljivo i rešivo ako ne odete u preterivanje. Slobodni Lavovi – osobe sa kojima ste u kontaktu mogu vam prijati i činiti da se osećate dobro – ali nisam sigurna da ćete baš biti spremni za ulazak u ozbiljniju emotivnu priču. Da se igrate i flertujete – to svakako da.

Posao

Pred vama je naporna I izazovna poslovna sedmica. Obaveza je dosta, neke od njih moraju dosta brzo da se završe – što se neće pokazati kao jednostavan zadatak, jer će prepreka biti. Negde polovinom nedelje imaćete osećaj da ništa ne postižete, da je nerazumevanje sa saradnicima I kolegama naglašeno I da se sve maksimalno komplikuje. No, koliko god bile zahtevne – sve stavke će do kraja sedmice biti uspešno zatvorene. Nekima od vas ide vrlo ozbiljna poslovna šansa ili predlog. I novca će biti nešto više.

Zdravlje

Zdravstveni segment nije sjajan – postoji mogućnost za prehlade, viroze, povrede, hronične boljke.

 
DEVICA

Hrana

Ne preterujte sa punomasnim mlečnim proizvodima i mesom, pogotovo mesnim prerađevinama. Potrebna vam je riba i dosta svežeg povrća. Prijaće vam I kiselo mleko, kefir.

Ljubav

Pred vama je dobra nedelja kada su emotivne relacije u pitanju. Obaveze vam doduše mogu oduzimati vreme I donositi pomalo nervoze – ali odnos između partnera I vas je ipak prikazan kao stabilan. Neka pitanja koja su vas opterećivala u prethodnom periodu sada mogu biti rešena I dogovori postignuti. Ukoliko nađete vremena, otputujte negde na par dana – oboma će vam prijati da se resetujete I više uživate zajedno. Slobodne Device – sedmica je apsolutno otvorena za ljubavna dešavanja. Ovo je značajan period za vas u kojem se mogu pokrenuti ozbiljne I trajne ljubavne priče.

Posao

Da, obaveza će zaista biti puno – ali će istovremeno postojati I vaša organizovanost, preciznost, tačnost – pa će se sve završiti na vreme. Najviše će vas opterećivati to što će se pojavljivati nove I neplanirane obaveze – ali ćete I to rešavati u hodu I to više nego uspešno. Generalno gledano, vaš poslovni segment je u periodu kada se sve ono što ste uložili ranije – isplaćuje. Baš kad pričamo o isplatama – finansije su vam izuzetno dobro postavljene I zaradićete više od onog što očekujete.

Zdravlje

Nešto viši nivo stresa. Imunitet je blago u padu – pa više vodite računa o sebi.

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom


>