Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 29. januara do 4. februara  2024. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Horoskop za ovu nedelju donosi Vagama energetsko trošenje, Škorpijama povremene nestabilnosti zbog ljubomore, Strelčevima faze flertovanja i osvajanja...VAGA

Hrana

Više ćete se energetski trošiti u ovom periodu i biće vam potrebna kaloričnija hrana. No, te kalorije neka idu kroz sve vrste mesa, ribu, jaja i mlečne proizvode, a ne kroz testa, slatkiše i pojačan unos šećera.

Ljubav

Imaćete veća šaltanja raspoloženja – pa se kod vas mogu smenjivati periodi pojačane osetljivosti, plačljivosti, nostalgičnih nota, sa periodima razdražljivosti I nervoze. Ne ronite po negativnim raspoloženjima – ipak je oko vas dosta toga što je dobro, lepo, radosno I što vas diže. Ako postoji konkretan problem u partnerskom odnosu – rešavajte ga hladne glave. Ako pak ne postoji – zašto onda pravimo problem bez problema? Slobodne Vage – najviše ima prostora za strasti, za ljubavnu prošlost, pa čak i za tajne veze. Za vas je ovo čudan ljubavni period – kao da vam ne daje u potpunosti ono što želite.

Posao

Svesni ste da je pred vama more poslovnih obaveza a isto tako vam je jasno da će vam u ovoj sedmici neke druge stvari odvlačiti pažnju (privatne I porodične obaveze) I da nećete moći u potpunosti da se posvetite poslu. IPak, uglavnom ćete uspevati da se organizujete da posao ne bi trpeo – I čak ćete biti više nego zadovoljni onim što ste postigli. Neki projekti ili poslovne ponude iz prošlosti sada ponovo mogu postati aktuelni – a izgleda da ćete na njima I solidno zaraditi. Finansijski stojite dosta dobro.

Zdravlje

Kod starijih – hronična problematika. Mlađi – prehlade.

 
ŠKORPIJA

Hrana

Vi ste u takvom raspoloženju ove nedelje da niste skloni da sebi uskraćujete bilo šta kada je hrana u pitanju. Šta god vam preporučivali ili savetovali, vi ćete raditi ono što želite.

Ljubav

Ponekad malo nestabilna, ali generalno dobra energija postoji između partnera i vas tokom ove sedmice. Umećete i da pozitivno iznenadite i podstaknete, ali i da smirite i podržite jedno drugo. Umećete da se dogovorite i ispoštujete dogovoreno. Umećete i da napravite planove i uživate u zajedničkim aktivnostima. Te povremene nestabilnosti se mogu javljati zbog talasa ljubomore ili nervoze zbog obaveza. Ali su prolazne. Slobodne Škorpije – i za vas je ovo povoljan ljubavni period. Nove osobe ulaze u vaš život i donose vam dobru energiju, pokreću vas. Za neke od vas postoji šansa i da nalete na eks partnera, potpuno slučajno.

Posao

Nedelja sa vrlo zanimljivim susretima, kontaktima i razgovorima sa osobama sa kojima ste poslovno povezani (ili sa kojima ćete se tek povezati – a sada “udarate temelj” buduće saradnje). Neki od ovih razgovora će vam biti od velikog značaja jer ćete dobiti informacije koje su vam potrebne, nove ideje ili će vam biti od pomoći prilikom donošenja važnih odluka. Generalno gledano – poslovna sedmica vam jeste pomalo naporna i zahtevna, ali izuzetno dobra. Čak I po pitanjima finansija.

Zdravlje

Bavite se fizičkom aktivnošću – relaksiraće vas i prijati vam. Prolazne prehlade, a kod starijih – blaža hronična problematika.
 

STRELAC

Hrana

Imate dovoljno energije, ali je potrebno da je održavate zdravom, kvalitetnom i raznovrsnom ishranom. Smanjite upotrebu brašna i šećera, i preorijentišite se na meso, ribu, mlečne proizvode.

Ljubav

Verovatno je da se malo toga odvija onako kako biste vi želeli, ne samo u vašem partnerstvu nego i u drugim životnim segmentima. Taj osećaj sputanosti, usporenosti i nezadovoljstva jeste prisutan i vaša će energija biti polovična – samo povremeno ćete bljesnuti i biti harizmatični onako kako vi umete, uglavnom ćete osećati „zamor materijala“. Odnos sa voljenom osobom će biti takav kakav je – niti smrdi, nit miriše fazon. Slobodni Strelčevi – imaćete faze u kojima ste aktivni, spremni za flertovanje, osvajanje, zabavu – ali ćete imati i one druge u kojima će vam najviše odgovarati da se povučete i mirujete.

Posao

Hroničan umor I mentalna opterećenost su prisutni kroz poslovni sektor. Obaveza I raštrkanosti je zaista mnogo, koliko god vi bili spremni da ih završavate I suočavate se sa njima. I u ovoj nedelji ćete se napričati, natrčati, nadogovarati – neke ćete obaveze rešavati na lakši način, na nekima ćete se saplitati I ponavljati ih, ispravljati. Posao će biti obavljen na kraju, u zadatim rokovima – ali uz mnogo vaše nervoze. Što se finansijskog sektora tiče, on je sada prilično korektan I pored troškova koji su povećani.

Zdravlje

Nervoza, umor, oslabljen imunitet.

 
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


JARAC

Hrana

Male porcije mesa ili ribe, u kombinaciji sa svežim ili barenim povrćem, izuzetno će vam prijati. Mlečni proizvodi vam odgovaraju – posebno kiselo mleko. Biće pojačan i unos tečnosti, naročito kroz čajeve.

Ljubav

Generalno gledano – situacije u emotivnim partnerstvima su više nego korektne. Mnogo toga je na svom mestu I situacije sa voljenom osobom se odvijaju stabilno I uz puno razumevanja. Ako ćemo tražiti dlaku u jajetu,  naravno da ćemo je naći – biće tu momenata u kojima postoji malo nervoze I u kojima se ne kopčate baš na prvu loptu – ali obzirom na sve ostalo što je dobro, ovo su zanemarljivi I nadasve lako rešivi trenuci. Slobodni Jarčevi – kad ako ne sad? U periodu ste kada je sve na vašoj strani, još samo ostaje da uradite ono što je do vas – da budete aktivni I pomognete ljubavi da pronađe put do vas.

Posao

Maksimalno ste posvećeni svemu što se vezuje za posao I tokom ove nedelje očekujte nastavak vrlo dinamičnih događaja – dogovora, mnogobrojnih poslovnih kontakata, sastanaka. Sve ovo što se dešava vam prija, jer idete nezaustavljivo ka svojim ciljevima – ok, postoji I dosta nervoze I vaše mentalne okupiranosti, ali nemojte žaliti truda jer će vredeti. Ne samo kroz kratkoročne rezultate I kroz povećanje vaših finansija, već I kroz stvaranje odskočne daske za ozbilja poslovna dešavanja I projekte.

Zdravlje

Glavobolje, hronični problemi.

 VODOLIJA

Hrana


Neki od vas su sada više skloni uživanjima, drugi se mogu na nervnoj bazi zatrpavati hranom. Suština je ista – nemojte preterivati, naučite da sebi uskratite makar grickalice, slatkiše, hranu u noćnim satima.

Ljubav

Niste u onom svom opuštenom fazonu – samo povremeno bljesnete, više ste u fazama u kojima ste zamišljeni, usporeni, ne baš nešto naročito zadovoljni. Suštinski, malo je verovatno da postoji iole ozbiljniji problem između partnera I vas. Problem je u vašoj glavi, strahovima, nedoumicama, osećaju da je odnos previše statičan I jednoličan. Zato se potrudite da u tim momentima kada vaša energija bljesne – donesete dobro raspoloženje, inicijativu, zabavu. Slobodne Vodolije – sve novozapočete veze I vezice nose dozu komplikovanosti, koliko god bile zanimljive I inspirativne po vas.

Posao

Ovo je period u kojem je potrebno da pokažete mnogo odgovornosti I posvećenosti u poslovnom sektoru. Vi hoćete ostvariti svoje ciljeve I rešiti svaku situaciju koja je ispred vas, ali će vam za to biti potrebno mnogo više truda I mentalnog trošenja nego inače. Sa saradnicima će odnos biti prilično korektan, sa šefovima ćete se razumeti – povremene bagove možete imati sa papirologijom, administrativnim zvrčkama I naravno – sa žurbom da u poslednjem trenutku završavate obaveze.

Zdravlje

Hronične tegobe starijim Vodolijama. Moguće su glavobolje I oscilacije pritiska. 

RIBE

Hrana

U periodu ste kada lako lepite kilograme.  Baš iz tog razloga, trebali biste da primenjujete neka osnovna pravila – mali obroci, raznovrsni, bez belog brašna, slatkiša. I bez grickanja u noćnim satima!

Ljubav

Ne gomilajte neka pitanja ili nedoumice unutar sebe – ukoliko postoji bilo kakva situacija koja vas opterećuje (bilo da se vezuje za odnos sa voljenom osobom ili za neki drugi životni sektor) – dobar je trenutak da se otvorite I sa partnerom popričate. Razumeće vas I podršku ćete dobiti. U suštini, u periodu ste koji nosi stabilnost u ljubavnim relacijama – pa ne dajte da vam nešto kvari sreću. Slobodne Ribe – neko vas čačka, intrigira, budi vam zainteresovanost. I izgleda da ova osoba nema nameru da odustane od vas – mogli biste da pokušate da dozvolite da se stvari pokrenu, zakotrljaju.

Posao

Bićete u vrlo “trčećem” fazonu tokom cele ove sedmice. U nekim dogovorima ćete uspeti brzo da se sporazumete I aktivirate, dok će vam za druge biti potrebno mnogo živaca I strpljenja. Period nije poslovno jednostavan po vas jer je dešavanja mnogo I sva su važna, ali sa druge strane – uspešan je po vas. Rešićete svaku stavku koja vam je bitna ali verovatno u poslednjem trenutku. I pored vaše dobre organizacije – postojaće moment kada ćete se zapetljati I nećete znati gde ćete pre.

Zdravlje

Odmarajte, potrebno vam je to.

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024. godine.
Dnevni horoskop OVDE
Godišnji horoskop OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>