Ostalo

Sme�no

Prošli životi: Sigurni dokazi da ste se već sreli!

Prošli životi su nešto što nas sve intrigira bez obzira verujemo li u tako nešto ili ne, a ovo su sigurni dokazi da ste se već sreli u nekom od njih. Ljubavnici, najbolji prijatelji, porodica, neprijatelji...

Prošli životi: Sigurni dokazi da ste se već sreli! Svet Plus




Možda ste već imali taj osećaj da nekoga poznajete čitavog života, a ustvari se poznajte tek neko kratko vreme ili ste sreli stranca i čini vam se da ste to već proživeli?



Postoji mogućnost da ste se susreli s pojedinim ljudima u prethodnim životima, a da toga niste svesni. To mogu biti bivši partneri, prijatelji, suparnici, članovi porodice ili osobe koje ste eventualno povredili. 


Obratite pažnju na određene znakove kako biste ih prepoznali. Na primer, vaš trenutni najbliži prijatelj može biti osoba koja vam je bila neprijatelj u prošlom životu. Prema sledećih 10 znakova, možete prepoznati da li je neko deo vaše prošle inkarnacije:




Iznenadna bliskost


Prvi put kada ste nekoga sreli, razgovarali ste kao da se poznajete oduvek. Tema razgovora se nizala jedna za drugom, stvarajući osećaj dugogodišnjeg poznanstva. U tom društvu osećali ste se izuzetno prijatno, gotovo kao da želite da produžite razgovor. Iznenadili ste sebe time koliko ste ličnih stvari podelili s tom osobom, što obično ne biste radili sa strancima.



Instinktivna odbojnost

Iako ste tek upoznali nekoga, osećate trenutnu odbojnost prema toj osobi. Bez obzira na trud da joj pružite šansu i suzdržite se od donošenja sudova dok je ne upoznate bolje, i dalje osećate jaku odbojnost. Moguće je da je ta osoba bila vaš neprijatelj u prošlom životu ili vam na neki način naškodila.




Unutrašnja nelagoda

Svaki put kada ste u blizini te osobe, osećate leptiriće u stomaku, ali ne u romantičnom smislu, već vas obuzima neki nemir. Ovaj osećaj može se javiti čak i kada ste u intimnom odnosu s tom osobom, ali i dalje ne možete potpuno da se opustite, kao da očekujete nešto loše.




Deljenje istih interesovanja

Imate zajedničku strast prema istim stvarima – ista hrana, strani jezik ili kultura, opuštanje na isti način, i slično. To može ukazivati na to da ste s tom osobom delili srećne trenutke u prošlom životu, na primer, živeli srećno u istoj državi koja vas oboje privlači.









Savršeno dopunjavanje

Funkcionišete kao dobro podmazani zupčanik, bez zastoja i problema. Na primer, jedna osoba počne rečenicu, a druga je završi jer tačno zna šta je prvobitna namera. Vaša povezanost je jača nego razdvojena, što može biti slučaj i sa ljudima koje ne poznajete dugo, možda čak i s nekim na poslu.




Konstantan bes nekoga prema vama

Družite se s nekim ili se srećete s osobom koja prema vama gaji konstantan bes. Neprestano prigovara, ništa što uradite nije dovoljno dobro, a ponaša se kao da dugujete nešto i da vam konstantno mora prigovarati. Ovo može ukazivati na čoveka s kojim imate nerazjašnjene situacije iz prošlog života, a ni vi ni on niste svesni tog konteksta.




Osećaj krivice

Imate osećaj da se više dajete u odnosu nego što dobijate. Možda ste se s tom osobom upoznali mnogo pre ovog života. Ako ste zajedno, uvek osećate neku vrstu krivice, iako znate da joj ništa niste učinili. Možda vam podsvest govori da ste joj nekada naškodili u prošlom životu, iako toga niste svesni. Ta osoba može biti vaš partner, dete, kolega, roditelj, brat ili sestra u ovom životu, dok ste u prošlom životu bili u drugačijim ulogama, na primer, komšije ili neprijatelji.




Osećaj straha

Da li ste ikada osećali strah prema nekome, iako niste imali konkretan razlog za to? Na primer, gledate nekoga u oči i iznenada osetite neobjašnjiv strah i želju da se povučete. Moguće je da ste naišli na osobu iz prošlog života koju ste tada imali razloga da se bojite.









Neprikladna seksualna privlačnost

Neki ljudi osećaju neprikladnu seksualnu privlačnost prema osobama koje su daleko srodnije, mnogo starije ili mlađe, ili prema osobama koje su već u braku. Ako ste doživeli takve osećaje, osećali ste nelagodu zbog njih i niste ih mogli razumeti ili uticati na njih, postoji velika verovatnoća da je ta osoba bila vaš ljubavnik u prošlom životu.




Nebitnost pola

Ovo se posebno odnosi na ljude koji su u homoseksualnim odnosima. Možda ste s partnerom u prošlom životu bili u ljubavnom odnosu kao muškarac i žena, a ponovo ste se sreli u ovom životu kao istog pola i zaljubili se. To ukazuje na dublju povezanost koja prevazilazi ograničenja pola u različitim životima.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>