Zdravlje

Ljubav

Jutarnji koktel za bolje varenje! Jedan gutljaj, a mnogo benefita!

Ovo je jednostavan jutarnji koktel, za bolje varenje i odličan početak dana. Jedan gutljaj, a mnogo benefita, u šta ćete se i sami uveriti!

Jutarnji koktel za bolje varenje! Jedan gutljaj, a mnogo benefita! Svet Plus





Redovno čišćenje jetre je ključno za očuvanje njenog zdravlja, a jednostavan način za postizanje toga je svakodnevno konzumiranje posebnog "koktela". Svako jutro na prazan stomak, preporučuje se popiti kašiku maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka, a zatim uživati u doručku.

Ovaj jednostavan ritual može se praktikovati tokom celog života, s obzirom da su oba sastojka uobičajeni deo svakodnevne ishrane. Nakon samo mesec dana, primetićete značajne promene.

Vidljiva će biti poboljšanja u izgledu, nestanak tamnih krugova ispod očiju, svežina tena i pomlađen izgled. Creva će pravilno funkcionisati, zaboravićete na probleme sa varenjem i zatvorom, dok ćete osećati opštu dobrobit i više energije. 






Maslinovo ulje, posebno efikasno, pomaže u otvaranju jetrenih kanala i žučne kese, što dodatno podržava proces varenja.

Limun i brusnica doprinose istom cilju u poboljšanju varenja. Svi dobro poznajemo korisna svojstva limuna, kao što su izvor vitamina C i čišćenje krvnih sudova od naslaga holesterola, čime doprinose opštem čišćenju jetre.


Možda vam u početku neće biti prijatan ovaj koktel ali vremenom, a posebno kada vidite koji su benefiti, bez problema ćete ga konzumirati.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>