Region

Svet

Predrag Azdejković: Biće 6 gejava kad uđem na Dvor

Najgledaniji reality show program Dvor trebalo bi ovih dana da dobije pojačanje i to u vidu najpoznatijeg srpskog gej aktiviste Predraga Azdejkovića.

Predrag Azdejković: Biće 6 gejava kad uđem na Dvor



Predrag će možda ući na Dvor, a misija s kojom ulazi u takmičenje jeste da prenese poruku mira i ljubavi i da smiri tenzije koje su jače iz dana u dan. On ističe da će Dvor biti bogatiji za još jednog homoseksualca kada i ukoliko on uđe u reality. Po njegovim rečima na Dvoru ih sada ima petorica.

"Kao što su sve zvezde pre ulaska u razne reality programe izjavljivale, tako ću i ja da kažem da neću ništa da otkrivam, ali ću za vaše čitaoce da priznam da će ako uđem u Dvor moć da očekuju neočekivano. Zajedno sa mnom na Dvoru će biti 6 gayeva , samo što neki od njih to žele da priznaju, a neki neće ni za živu glavu. Ukoliko uđem, eto prave ružičaste televizije" – rekao je Azdejković i dodaje:

"Kada budem ušao, odnosno ako budem ušaom, širiću samo pozitivne vibracije i ne verujem da će me bilo ko čime gađati. Ako se to i desi, pa neka flaša poleti ka meni, uzvratiću bačenom lepezom. Sa Bebicom i Vendi ću napraviti klan protiv Maje Nikolić koja me nervira, prosto zrači negativnošću" – zaključuje Azdejković.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>