Ostalo

Sme�no

Boutique Hotelu The Babe: Nova Godina za 100 odabranih hedonista!

Započnite 2024. godinu onako kako zaslužujete – u neodoljivom okruženju, uz vrhunsku uslugu, među 100 odabranih hedonista koji dele vašu strast prema luksuzu. Dobrodošli u nezaboravnu novogodišnju noć u Boutique Hotelu The Babe...

 Boutique Hotelu The Babe: Nova Godina za 100 odabranih hedonista! Foto: Promo





Dobrodošli u nezaboravnu novogodišnju noć u Boutique Hotelu The Babe – destinaciji koja će zadovoljiti sva vaša čula! Smešten u srcu Senjaka, ovaj stilizovani hotel pruža neponovljivo iskustvo, ističući se prepoznatljivim dizajnom i pažljivo osmišljenim detaljima koji pričaju svoju priču.

The Babe nije samo hotel; to je čitavo iskustvo posvećeno vašem uživanju. Naš tim je posvećen pružanju intimnog i personalizovanog doživljaja, stvarajući ambijent gde je vaša ekskluzivnost prioritet.

Započnite 2024. godinu onako kako zaslužujete – u neodoljivom okruženju, uz vrhunsku uslugu, među 100 odabranih hedonista koji dele vašu strast prema luksuzu.


Filip Pat i bend pripremaju spektakularan novogodišnji šou, obuhvatajući hitove od Bajage i Olivera Dragojevića, do Harisa i Luisa, Džeja, Balaševića, Čolića i mnogih drugih. Gala večera i specijalna jela za novogodišnju noć dolaze iz kuhinje prvoklasnog šefa, iskusnog u restoranima s Michelinovom zvezdom.

Bezalkoholna i energetska pića su neograničena, dok se sva alkoholna i premium pića dodatno naplaćuju. Naravno, nazdravljamo pićem dobrodošlice za srećan početak novogodišnje avanture.

Ako ste hedonista koji voli uživanje, kvalitetna pića, izvrsnu hranu i vrhunsku uslugu, The Babe je savršeno mesto za vas!

Izaberite svoj ekskluzivni paket - VIP galeriju, Platinum, Gold, Silver ili Red. Razlika je u poziciji sedenja i odnosu prema bini, kao i da li je je u pitanju nisko ili visoko sedenje, a VIP galerija je odvojena na spratu, pruža potpunu privatnost i savršen pogled na šou.









Rezervišite svoje mesto na vreme:

- 0600488824
- 0642777179
Ili online OVDE


Najluđa novogodišnja žurka u Beogradu tamo gde se ekskluzivnost i hedonizam susreću!

 
Datum: 31.12.
Vreme: od 22h do 03h
Adresa: Vase Pelagića 12a


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>