Style

Ljubav

Najveći manipulatori horoskopa! Ubediće vas da verujete njima, a ne svojim očima!

Ovo su najveći manipulatori horoskopa, ubediće vas da verujete njima, a ne svojim očima... Svi smo povremeno skloni tome da manipulišemo u svoju korist ali oni su "kraljevi manipulacije".

 Najveći manipulatori horoskopa! Ubediće vas da verujete njima, a ne svojim očima! Peakpx





Po astrologiji, tri znaka horoskopa najčešće i "najkvalitetnije" manipulišu ljudima oko sebe, pogledajte da li ste među njima!



Rak
Rakovi imaju sposobnost da budu najmanipulativniji od svih znakova Zodijaka. Sa svojom visokom emocionalnom inteligencijom i jedinstvenim razumevanjem ljudske psihologije, Rakovi mogu lako da manipulišu ljudima.

Oni su stručnjaci u igranju umnih igara i korišćenju emocionalne manipulacije da bi dobili ono što žele. Rakovi su takođe veoma dobri u čitanju ljudi i tačno znaju kako da traže ono što žele.

Takođe obožavaju dramu i mogu previše da katastrofiziraju stvari kada to žele. Ako niste pažljivi, Rak bi vas lako mogao iskoristiti.



Dnevni horoskop OVDE

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.


Godišnji horoskop OVDE.








Škorpija
Poznate po svojoj osvetoljubivosti i mraku, nije iznenađujuće što su se našle na ovoj listi.

One su stručnjaci u korišćenju manipulacije da bi vas naterali da sumnjate u sebe i preispitujete svoj zdrav razum. Okriviće vas za stvari koje nisu vaša krivica.

Škorpije takođe veoma dobro koriste tuđe strahove u sopstvenu korist. Ako niste pažljivi, Škorpija bi vas lako mogla kontrolisati.









Lav
Kraljevska stvorenja poznata po svom ponosu našla su se na zasluženom trećem mestu.

Neverovatno su inteligentni i imaju sposobnost strateškog razmišljanja. Kada je u pitanju manipulacija, Lavovi su veoma dobri u laskanju i komplimentima. Oni će učiniti da se osećate posebno i važno kako bi dobili ono što žele od vas.

Lavovi takođe veoma dobro koriste svoj šarm da manipulišu ljudima i često će iskoristiti ljude koji su slabiji od njih
 

Slatkiš za post na vodi! Kolač od kokosa! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/sosyncd.com

Povezane vesti:


>