Ostalo

Sme�no

Novak Đoković Fondacija najavljuje - Formulu dugotrajnosti u sportu!

Novak Đoković Fondacija najavljuje “Formulu dugotrajnosti u sportu” - završni panel godine programa „Putem šampiona“ u Beogradu!

Novak Đoković Fondacija najavljuje - Formulu dugotrajnosti u sportu! Foto: Promo







Završnom sedmom panel-diskusijom “Formula dugotrajnosti u sportu” programa “Putem šampiona” Novak Đoković Fondacija privodi kraju najbogatiju sezonu u njegovorm postojanju; specijalni gosti panela 16. decembra u zgradi Geozavoda će biti, bivši trofejni košarkaški reprezentativac Jugoslavije, NBA igrač i aktuelni evropski ambasador NBA lige Vladimir Radmanović - i priznati klinički psiholog i terapeut dr Aleksandar Misojčić - čime se pridružuju brojnim čuvenim stručnjacima, sportskim asovima i osnivačima Fondacije  Novaku i Jeleni Đoković u javnom delovanju projekta od najviše važnosti za decu i roditelje u sportu i njihove trenere.                    



Najbogatija sezona u postojanju posebnog programa Novak Đoković Fondacije “Putem šampiona” biće okončana jednim od najzanimljivijih javnih stručnih obraćanja iz oblasti sporta ove godine u Srbiji! Sedma panel-diskusija projekta posvećenog pružanju pomoći roditeljima i trenerima budućih sportista kroz programe edukacije i šire podrške sa ciljem njihovog osnaživanja u ovoj posebno zahtevnoj ulozi pod nazivom “Formula dugotrajnosti u sportu” dana 16. decembra od 17 časova ugostiće u zgradi Geozavoda pri “Beogradu na vodi”  bivšeg trofejnog košarkaškog reprezentativca Jugoslavije, NBA igrača i aktuelnog evropskog ambasadora NBA lige Vladimira Radmanovića i priznatog kliničkog psihologa i terapeuta dr Aleksandra Misojčića. 








Javne i onlajn stručne panel-diskusije programa “Putem šampiona” su tokom prethodne 3 godine brojnoj i angažovanoj publici predstavile neka od najvećih imena i legendi iz oblasti sporta, sportske psihologije i medicine naše zemlje - Željka Obradovića, Svetislava Pešića, Dejana Savića, Aleksandra Šoštara, Sonju Vasić, Viktora Troickog, Andreu Lekić, Ljubomira Pavlovića, dr Ljubicu Bačanac, dr Ranka Rajovića, dr Ivanu Šarac, dr Petra Mitića i osnivače Fondacije Novaka i Jelenu Đoković – uz realizaciju posebnog izdanja “Priručnika za roditelje mladih sportista” koji je priredila dr Ljubica Bačanac.


Autorka programa “Putem šampiona” ispred Novak Đoković Fondacije i bivša reprezentativka Fed Kup reprezentacije Srbije u tenisu Ana Jovanović će i ovoga puta sa uvaženim učesnicima panela ostvariti sadržajnu diskusiju i razmenu stručnih iskustava, znanja i informacija iz oblasti naslovne teme – praćenu konstruktivnim pitanjima i odgovorima u interakciji sa prisutnim posetiocima. 

”Ponosni smo na činjenicu da smo kroz sedam panel diskusija koje je program “Putem šampiona” u poslednje tri godine održao širom Srbije ugostili izuzetnu selekciju eminentnih asova i stručnjaka iz sveta sporta i odnosnih naučnih oblasti. Uz veliko poštovanje se zahvaljujemo jednom od najvećih košarkaških zvezda sa ovih prostora Vladimiru Radmanoviću i priznatom stručnjaku iz domena psihologije Aleksandru Misojčiću što će obogatiti naše zajednično delovanje svojim učešćem u ovom inspirativnom događaju, završnom za najsadržajniju godinu u našem dosadašnjem radu. 


Nadamo se da će prenesena dragocena iskustva, preporuke, saveti i ideje biti snažna osnova za konkretan i praktičan doprinos boljoj budućnosti sporta u Srbiji i šire - i da će svaki roditelj, trener i dete koji se na svom sportskom putu budu upoznali sa njima na svom primeru i u međusobnim odnosima osetiti sreću, trajni napredak i zadovoljstvo uspeha,”” ističe autorka programa “Putem šampiona”
Novak Đoković Fondacije, Ana Jovanović.

Panel pod naslovom “Formula dugotrajnosti u sportu” biće priređen za zvanice programa “Putem šampiona” dana 16. decembra od 17 časova u zgradi Geozavoda, ulica Travnička 2 -  pri “Beogradu na vodi”. 




Onlajn praćenje Panela za sve zainteresovane obezbeđeno je putem YouTube kanala Fondacije.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>