Elita 7

Parovi

Anđela platila slavu Ane Ćurčić, a ona pokušala da joj otme muža!

Nevenčana supruga Ace Bulića, Anđela, platila celu slavu Ane Ćurčić, a ona pokušala da joj otme muža! Sada su isplivali i dokazi...

Anđela platila slavu Ane Ćurčić, a ona pokušala da joj otme muža! ana_curcic_official




Nedavno je Ana Ćurčić potvrdila na Instagramu da će gostovati u emisiji na TV Pinku, a onda je jednostavno odlučila da to ipak ne želi.


U jednoj emisiji "Narod pita, sama je obelodanila da je u vezi sa Acom Bulićem, svojom prvom ljubavi i svi su se pitali gde je zapravo nestala Acina nevenčana surpruga, Anđela, i kako ona gleda na njegov blizak odnos sa Ćurčićevom po završetku rijalitija.



Fanovi su odlučili da pošalju dokaz Pinku, da je Anđela platila Ćurčićevoj celu slavu, odnosno Đurđevdan, što je sve išlo preko tada jedne od glavnih adminki Aninih lavica, Hristine iz Bujanovca, te je jasno da ju je ispoštovala u svakom smislu.


 

Aleksandra Prijović posumnjala u koleginicu i od tada više ne razgovaraju!









Ana Ćurčić je po izlasku u emisiji "Narod pita" takođe izjavila da je Anđela prva osoba koja ju je zagrlila po završetku, kao i da je ona jedan veliki brat, sa čime se složila i Zorica Marković u toj emisiji, te je zbog toga bilo upitno kako su Aca Bulić i Ana odjednom zajedno, kada on ima nevenčanu suprugu.









Setimo se, Marko Đedović je tokom boravka u "Eliti" otkrio da ima dokaze da Ana i Aca zapravo nisu zajedno, da je sve to farsa za široke mase, te je i otkrio da se Bulić u par navrata pravio da spava, kako ga ne bi Ana "smarala". Fotografiju koja je zapravo dokaz za sve ovo možete pogledati OVDE.


 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>