Region

Svet

Aleksandra Prijović posumnjala u koleginicu i od tada više ne razgovaraju!

Pevačica Aleksandra Prijović posumnjala je u koleginicu i imenjakinju Aleksandru Mladenović i od tada više ne razgovaraju! Naime u pitanju su uvredljivi komentari na društvenim mrežama i to sa lažnih profila.

Aleksandra Prijović posumnjala u koleginicu i od tada više ne razgovaraju! Screenshoot/Instagram





Aleksandra Mladenović kaže da je koleginica Aleksandra Prijović odavno izdala i to kada je posumnjala da joj baš ona, sa lažnog profila na društvenim mrežama šalje uvredljive komentare!


Pevačici nije jasno zašto je Prijovićeva imala takvo mišljenje, da je ne podnosi i da se krije iza lažnih profila kako bi je vređala... Kasnije u jednoj emisiji Aleksandra Prijović je želela pomirenje ali Aleksandra Mladenović na to nije pristala:


"Ne volim da pričam na ovu temu, ali mi nije bilo jasno zašto je Aleksandra odjednom posumnjala da je ne podnosim. Jedno vreme se nismo razdvajale i zato me je zbunila ta njena iznenadna reakcija. Pomislila je da imam neke lažne profile na društvenim mrežama i da joj ja šaljem ružne komentare iz čiste sujete, što nije imalo veze s vezom! Na kraju se pokazalo da to nisam ja, ali je već bilo kasno jer smo se udaljile..." priznaje Aleksandra Mladenović, pa dodaje:


"Posle smo se našle u jednoj emisiji i moglo je da dođe do pomirenja. Prija je rekla da bi htela da se izljubimo i zagrlimo, što sam odbila. Nisam htela da pravim cirkus jer se nikada nisam bavila takvim stvarima da bi neko od mene pravio budalu. Još kao klinka sam znala da treba da gledam u svoje dvorište, a ne tuđe. Tako su me roditelji vaspitali. Svakako, to smo ostavile iza nas, ali se nikad nismo vratile na tu bliskost koju smo imale pre te izmišljene situacije..."

 

Problem vam je nadimanje stomaka i pražnjenje creva?! Rešenje je pred vama!









Aleksandra Mladenović ipak koristi svaku priliku da Priji čestita na novim uspesima:


"Aleksandru i mene put nekako nije spajao od te svađe, ali svakako joj čestitam na svemu što je do sada postigla. Ona je pevačica koja je svaku pesmu pažljivo odabrala, isto tako i spotove i kompletnu produkciju. Zato je došla do ovolikog uspeha. Sve je to zaslužila jer se trudi."



Trebalo je više da verujemo jedna drugoj smatra Aleksandra Mladenović:


"Na stranu sad svi ti sukobi koji su se dešavali između nas. Bile smo klinke, šta smo znale u tim godinama! Znale smo samo da vučemo na svoju stranu, a trebalo je da verujemo više jedna drugoj i da se razumemo. To je sve. Danas da se družimo toliko, sigurna sam da bi bila druga priča."- priča Mladenovićeva, a ranije je za Republiku izjavila da su njeni bili u ogromnim dugovima da bi ona uspela u poslu:







" Imala sam od starta podršku porodice za takmičenja i probijanje na estradi. Hteli su da uspem, dali su sve od sebe da mi finansijski obezbede sve što se traži od mene u tom trenutku, počevši od puta i smeštaja. Bili su u dugovima do guše, možda su i zajmili novac, ali znam da nam se sve isplatilo. Danas volim da im obezbedim svašta nešto, da se odužim za veru i požrtvovanje koje su imali za mene."

 

Njegove pesme svi pevaju u kafanama, a ne znaju ko je on! (VIDEO)





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>