Svet

Region

Kako je Džesika Simpson sa 110 kilograma spala na 60?!

Dugo je nije bilo u javnosti, a sada se hvali besprekornim izgledom... Kako je Džesika Simpson sa 110 kilograma spala na 60?! Bilo je sumnji da je koristila lek ozempik.

Kako je Džesika Simpson sa 110 kilograma spala na 60?! Screenshoot/Instagram






Dugo vremena nije bilo moguće videti Džesiku Simpson u javnosti, uprkos njenom aktuelnom prisustvu na društvenim mrežama. Tamo često deli slike svoje dece i fotografije na kojima zrači samopouzdanjem. Od trenutka kada je uspela da transformiše svoju figuru do savršenstva, Džesika Simpson ne prestaje da se diči svojim neodoljivim izgledom u kupaćim kostimima.



Na svoju visinu od 160 cm, imala je 110 kilograma. Međutim, brzo je uspela da izgubi 50 kilograma koristeći poseban jelovnik, bez potrebe za gladovanjem, i vratila se gotovo devojačkoj liniji.




Pevačica je hrabro podelila svoje putovanje mršavljenja sa javnošću, oduševljavajući sve svojom zapanjujućom figurom. Mnogi primete da izgleda bolje sada, u svojoj 43. godini, nego što je izgledala u svojim tridesetim. Ona je otvoreno priznala da je imala izazove s pokretljivošću, čak i prolazak kroz vrata joj je predstavljao problem. 

 

Metabolizam i mršavljenje možete ubrzati sami! Jednostavno je!








No, odlučila se na promenu loših navika, što je naišlo na oduševljenje svih. Izgubila je gotovo 50 kilograma nakon što se konačno oslobodila zavisnosti od alkohola. Angažovala je privatnog trenera čija joj je podrška omogućila neverovatne rezultate. Sada je, kako sama ističe, posvećena zdravom načinu života i ishrani.






Ipak, pojavile su se optužbe da je koristila kontroverzni lek ozempik, budući da je brzo izgubila značajnu količinu kilograma. Simpson je demantovala upotrebu ovog leka, koji je poznat po zloupotrebama u svrhu mršavljenja, ali čini se da javnost nije potpuno ubeđena.
 

Nekada zvuči kao scenario horor filma ali neki ljudi ovo doživljavaju!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>