Ostalo

Sme�no

Trudnica koristila niz taktika kako bi neprimetno iznosila novac iz marketa!

Trudnica je koristila niz taktika kako bi neprimetno iznosila novac iz marketa u kome je radila, a u pitanju je 2.2 miliona dinara. Ova neverovatna priča izašla je na videlo kada je korisnik Redita podelio svoje iskustvo o ovom incidentu.

Trudnica koristila niz taktika kako bi neprimetno iznosila novac iz marketa! Svet Plus





Trudnica koja je radila na kasi u marketu, otkrivena je da je preko 2.2 miliona dinara tokom godine ukrala.

Prema izjavi ovog korisnika Redita, ova trudnica je koristila niz taktika kako bi neprimetno iznosila novac iz marketa. Počela je s manjim novčanim iznosima, manipulišući fiskalnim računima i prekidajući ih kako bi izbegla da se evidentira ukupan iznos prodaje. 

To su prvo bili iznosi od oko 1.000 dinara dnevno, ali kako je vreme prolazilo, uvećavala je svoje krađe na nekoliko hiljada i na kraju čak 30.000 dinara na dnevnom nivou.


"Jeste, kao na filmu. Radila na kasi u marketu, prvo kraduckala malo, što bi rekao Velja Ilić. Prekidala račune, mislila da se to nigde ne beleži, a sve ostalo u sistemu. Prvo počela sa voćem koje "kalira", po 1000 dnevno, pa kad je videla da je niko ne provaljuje, povećala čip. Za godinu dana prekidala račune, odnosno, nije završavala fiskalni račun do kraja, nego kupcu kao pomaže da spakuje robu, pokaže mu iznos na ekranu i kasi, ali ne odštampa račun.






Roba napusti market, ali ostane na stanju, a ona keš u džep. Prvo po 1000-2000, pa po 5-6000, pa na kraju po 30.000 dnevno! Onda zatrudni, pa dve nedelje pred popis ode na godišnji, pa dva dana pred popis otvori trudničko bolovanje. 



Došao popis, svi misle greška sistema, dok nismo ušli u trag. Roba na prekidanim računima upravo roba koja fali na popisu. Ukupno 2.2 miliona dinara! Indirektno joj je javljeno da lopov ima fore par dana da se javi, prizna, i dogovori kako će da vrati pare - nije se javila. Spremna je krivična prijava. Ima li neko neki savet i da li će biti nešto od para? Nema ništa na sebi, pare uložila u kuću u kojoj živi sa nevenčanim suprugom, koji je verovatno organizator i saučesnik, jer je kockar i laki narkoman. Šta činiti? Molim bez prozivki, tipa, kako nismo ranije primetili, itd. Jbg, nismo, mislili smo da program ne valja. Šteta je ogromna i ugrožava opstanak firme. Hvala unapred na dobronamernim savetima!"




 

Maska za lice koja uklanja mitisere i sve ostale gadosti! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>