Elita 7

Parovi

Stanija je tupava i glupava, mislila je da Asmin ima lovu! (VIDEO)

Stanija je tupava i glupava, mislila je da Asmin ima lovu, preračunala se... Ovde je sve jasno kao Sunce, nije u redu da devojka koja je svima moralisala, sada bude sa oženjenim, opleo je Mića po starleti.

Stanija je tupava i glupava, mislila je da Asmin ima lovu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Voditeljka Ivana Šopić podigla je Nikolu Lakića, kako bi prokomentarisao susret Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić.

"Jedva čekam da vidimo klip, kako bi sve jasno čuili. Aneli ima putera na glavi, da se ne lažemo, ali je jasno da je Stanija ovde svesno neke stvari pričala, jer je znala da nju može da obrlati. Voleo bih da rezimiram sve i vidim klip na kom se čuje i vidi sve, kako bih doneo zaključak." - istakao je Lakić, a onda se uključio Lepi Mića i osuo paljbu po Staniji, pomenuvši i prsten:



"Ja sam toj Staniji poklonio prsten, koji nije želela da vrati, kad smo zaratili. Staniju odlično poznajem, ona je odličan matematičar. Milslila je da Asmin ima dosta love, a onda se preračunala. Tupava je i glupa. Ona je govorila da joj se neke stvari nikada neće desiti, a onda se desilo obrnuto. Ovde je sve jasno kao Sunce, nije u redu da devojka koja je svima moralisala, sada bude sa oženjenim. 


 

Otkrijte tajne Egipatskog horoskopa: Tri znaka kojima je sreća obećana!



Ja se sećam kada je raskidala prošlu vezu, otišla je do doka, bacila je sve u vodu i tu je završila. Njena veza sa Markovićem je bila klasična reklama. Ona je vredna i sposobna žena, radila je u Americi dosta, to je istina. Spremna je na sve. Ako nekog znam, to je onda ona. Stanija je možda poverovala priči Asminovih roditelja da je Aneli oliš, pa je sad nastala takva priča, gde je ona ponosna i puna sebe." - izneo je Mića svoje mišljenje o starleti.














 
 

Nedeljni horoskop: Astro pregled od 9. oktobra do 15. oktobra!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>