Elita 7

Parovi

Oglasio se Lazar Čolić Zola! Mariji Kulić neće biti dobro!

Oglasio se Lazar Čolić Zola u vezi trenutnih dešavanja u rijalitiju "Elita 7"! Mariji Kulić neće biti dobro, kada čuje kakvu je "rimu" smislio o njoj...

Oglasio se Lazar Čolić Zola! Mariji Kulić neće biti dobro! Screenshoot/Instagram




Pljav veš porodice Kulić iznosi se mesecima unazad, a u rijalitiju "Elita 7" sa tim nastavlja Nenad Macanović Bebica. Rat između Miljane Kulić i njega se ne smiruje, a evo šta na sve za Pink, kaže Zola:


"Pa iskreno s' obzirom da još uvek nisam zdravstveno 100 odsto dobro, pratim ih zaista mnogo i jako su mi zanimljivi učesnici "Elite" i mnogo mi brutalno izgleda projekat, a konkretno situacija između Miljane i Bebice mi je onako realno bolesna i u mnogim situacijama prepoznajem neke stvari koje su se meni dešavale i tek sad vidim koliko je to zapravo bolesno kad je odnos između dve osobe toksičan. 

Nemam nameru da im se mešam u odnos niti da stajem na bilo čiju stranu, ali sam siguran da je Bebica čovek koji je od samog početka imao u glavi VIŠI CILJ i gledaoci imaju priliku sve to da vide."
- kaže Lazar Čolić koji ne želi da komentariše Miljanine suze ali je rado opleo po Bebici:


"Miljanu zaista neću komentarisati, jer ne želim ništa o njoj ni lepo ni ružno da pričam jer kako god ipak sam sa njom proveo dugo vremena iako je bilo mnogo bolesno i ludo, ali ipak je to bio moj život i nikada neću bežati od nekih stvari i priznati neke svoje greške. Bebica nema potrebu da jedva čeka da me vidi jer ja nisam neko ko ima nameru njemu da pomaže da se otarasi bilo koga jer on je čovjek koji mi je uvredio najstrašnije porodicu i to mu ne mogu zaboraviti. 

Znam da će mnogi reći: "I ona ti je gore stvari radila", slažem se, jeste, ali ona je bila moj izbor i za to sam sebe krivim, a ne nju."




Na pitanje kako komentariše Mariju Kulić i aferu "gaće" Zola je u svom stilu izjavio:


"Što se tiče Marije Kulić, pa kad Zolander uđe, nacija znaće, gde je gospođa Versaće ostavila gaće."
 

Njujork Tajms uvrstio raštan među najzdravije i najskuplje namirnice!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>