Style

Ljubav

Zabava i zablude: Znakovi horoskopa u pijanom izdanju!

Kada zvezde padnu sa neba... zabava i zablude! Pojedini znakovi horoskopa u pijanom izdanju, potpuno su drugačiji nego kada ima je glava trezna jer prava priroda ispliva na površinu...

Zabava i zablude: Znakovi horoskopa u pijanom izdanju! Svet Plus



 
Poznata je ona stara izreka da "u kafani i u Pariz ne možeš sa bilo kim". Prava priroda ljudi ispliva na površinu tek uz nekoliko čašica više, pa hajde da se zajedno uputimo u horoskopski svet i saznamo s kim treba biti oprezan kad padne mrak i čaše se podignu.





Ovan

Ah, Ovan, taj ekstrovert, koji kad se napije, postaje živahna duša zabave. Skakuće s osobe na osobu, proveravajući da li se svi provode kao on. Ukoliko ste spremni za divljanje, Ovan će vam spremno ponuditi još jednu rundu pića. Ali pazite, sledećeg jutra se možda nećete ni sećati kako ste završili kod kuće. Ovan je živa kafanska legenda, samo ga ne dirajte kad mamurluk stigne!




Bik

Ako želite partnera u piću koji će verno stajati uz vas do kraja noći, čak i kad se svetla ugase, Bik je vaš izbor. Bikovi su lojalni i ne odustaju lako. Ali budite oprezni, mogu biti prilično tvrdoglavi kad malo pretera sa pićem. Ako naiđu na mesto koje im se više dopada, ostaće tamo i neće se pomeriti ni za šta na svetu. Spremite se da vas vuku po podu ako je potrebno!



Blizanci

Blizanci su prava zagonetka kad popiju. Nikad ne znate da li ćete se smejati ili plakati s njima. Ne vole nesigurnost, pa ako planirate izlazak s Blizancem, bolje je da unapred znate gde idete i šta radite. Zabava će biti na tačno određenom mestu, bez odstupanja, inače možete izazvati njihov bes. I zapamtite, ne mogu dugo ostati na istom mestu, tako da mogu i nestati ako im bude dosadno. To je Blizanac!



Rak

Rak je potpuno izgubljen slučaj kad padne pod uticaj alkohola. Mogu zaplakati, pasti u melanholiju ili početi demonstrativno valjanje po podu. Njihova raspoloženja i emocije skaču gore-dole brže od temperature u kafani. Skočiće iz ekstaze u očajanje, pa možda čak i vikati na konobara. Nisu baš idealni saputnici osim ako želite da budete njihova emocionalna podrška tokom izlaska.

 

Kako kiseliti paprike punjene kupusom, bez vinobrana i konzervansa?









Lav

Kad Lav popije, reči iz njihovih usta samo teku. Pričaju o svemu i svačemu i nemaju filter za uvredljive komentare. Možete završiti u svađi s njima ako ih pokušate smiriti. I nije ih briga što vam je potrebna tišina. Uz Lavove, izlazak uvek ima element iznenađenja.



Devica

Device preferiraju skupa vina i posmatranje sa strane. Ne možete ih povesti u jeftinu kafanu. Za njih su popularna mesta obavezna. Ostaće rezervisane i posmatraće vas dok se vi zabavljate.



Vaga

Vage su idealni partneri za noćno provoditi, jer žele da svi budu srećni i uživaju. Spremne su da reše svaki problem koji se pojavi tokom večeri. Ako vas izvuču iz kafane kad ste previše pijani, ne brinite - obećajte unapred ukućanima da će se vratiti nepozvana, ali sa mnogo boljom raspoloženjem.



Škorpija

Škorpije su možda najbolji saputnici za pijanstvo. Pametni su i mudri, a kad popiju, izbacuju najneverovatnije priče i poeziju. Ponekad čak i suze. Dajte im flašu tekile i spremite se za spektakl. Samo, budite spremni na to da Škorpija ništa ne može zadržati za sebe.

Ostatak horoskopskih znakova možete pročitati u istom duhu, ali imajte na umu da je sve u duhu zabave i da je najvažnije da se provodite i uživate u društvu, bez obzira na horoskopske znakove!









Strelac

I on ima oštar jezik kad ga malo zalije. Zna da bude agresivan. Dobar je ako idete u muvanje, jer mu je flertovanje drugo zanimanje, samo dobro pazite šta pričate, da se ne pojavi onaj ludački sjaj u očima.



Jarac

Poput kameleona se prilagođava svakoj situaciji i društvu. Zabavan je kad popije i sve što želi je da se samo još više zabavlja. Nije bitno ni kako, ni s kim, ni gde, sve dok ima alkohola.


Vodolija

Pazite dobro kad pijete sa Vodolijom, jer u samo jednom pogrešnom koraku sve može da ode dođavola. U jednom trenu pijete šotiće za šankom i zalivate pivom, a u drugom uleće obezbeđenje, muzika se gasi, zabava se prekida…



Ribe

Sa Ribama pijanstvo ne može da bude dosadno. Svaki izlazak je doživljaj za sebe, pošto one menjaju emotivna i agregatna stanja kao čarape. Pazite samo da ne preteraju. Najgore je nositi pijanu Ribu na leđima dok povraća po vama i recituje Šekspira.


Ukoliko želite spontanost, ovo su pravi drugari, jer više vole da ih voda nosi nego da plivaju uzvodno…osim ukoliko se radi o reci piva i plivanju do točilice. Riba vas možda neće nositi nositi na ramenu i umivati vlažnim maramicama, ali budite sigurni da ste u odličnim rukama. Čim se i sama probudi pored vas, ispod šanka, odmah će telefonom srediti da dođu po vas nekim dobrim kolima i odvedu vas na klopu. Čik probajte da odbijete!
 

Imate osećaj da vas boli kosa!?! Evo zašto se to dešava!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>