Ostalo

Sme�no

Baba Vanga je preminula pre 27 godina, a ovo su njena predviđanja za 2023!

Čuvena baba Vanga je preminula pre 27 godina, a ovo su njena predviđanja za 2023. godinu. Nekada je verovatno sve to delovalo nemoguće i daleko ali sada...

Baba Vanga je preminula pre 27 godina, a ovo su njena predviđanja za 2023! Screenshoot/Youtube





Neka od proročanstava čuvene proročice baba Vange koja su se obistinila su bombardovanje Beograda 6. aprila 1941. godine, smrt princeze Dajane, raspad Sovjetskog saveza, Staljinova smrt, otmica italijanskog premijera Alda Mora, zemljotres u Skoplju...




Vanga je rođena u Severnoj Makedoniji, ali je živela i umrla u Bugarskoj, a jedan deo života u mladosti je čak živela i u Srbiji. Zovu je još i balkanski Nostardamus, a za 2023. godinu iznela je niz jezivih prognoza.



Vanga je predvidela da će Zemlja 2023. godine nekako doživeti promenu u svojoj orbiti, iako nije precizirala detalje. Jedno je sigurno, planeta je trenutno pozicionirana u savršenoj ravnoteži, a čak i najmanji pomak može je dovesti do neverovatno štetnih posledice u klimi i nivou mora.



Baba Vanga je prognozirala da će jedna "velika zemlja" sprovesti studije o biološkom oružju nad ljudima, što bi moglo da rezultira smrću hiljada i hiljada ljudi. 

Iako su ovakve vrste eksperimenata zvanično zabranjene, svi smo svedoci da se o ovoj temi svakodnevno spekuliše u svim svetskim medijima.




Među njenim brojnim predviđanjima za 2023. godinu, tu je i ono gde je Vanga upozorila na potencijalnu eksploziju nuklearne elektrane. Setimo se samo, ona je tačno prognozirala nuklearnu katatstrofu u Černobilju.

  

Po njenim predviđanjima, planetu Zemlju čeka ogromna solarna oluja u razmerama koje nikada ranije nisu viđene. 


 

Baba Vanga je čvrsto verovala u ova pravila za prizivanje blagostanja u kući!








Solarna oluja te snage mogla bi da dovede do oštećenja tehnologije, pa čak i do masovnog nestanka struje.

Jedno od jezivijih predviđanja koje je baba Vangla iznela da će navodno ovo biti godina kada će svetski lidari zabraniti prirodne porođaje. Novi životi stvaraće se u laboratorijama gde će medicinski stručnjaci odlučivati ko će se roditi.
 

Med: Lekoviti napici! Kašalj, anemija, oporavak posle bolesti! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>