Zadruga

Parovi

Miki Đuričić doveo do pucanja Anu Ćurčić! Ona polila voditeljku i otišla! (VIDEO)

U emisiji "Narod pita" uključio se bivši zadrugar i napravio haos! Miki Đuričić doveo do pucanja Anu Ćurčić! Ona polila voditeljku sokom i otišla iz emisije, a Ana Radulović nije mogla da shvati zašto je reakcija bila takva... 

Miki Đuričić doveo do pucanja Anu Ćurčić! Ona polila voditeljku i otišla! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Đuričić se uključio u emisiju, a voditeljka Ana Radulović mu je dala reč kako bi prokomentarisao goste i postavio im po neko pitanje:




"Miki iz Kupinova je kraj telefona. Sad ću reći kako jeste. Neosporno je da se Zvezdan Slavnić poneo loše prema Ani, ja sam njega osudio na osnovu toga. 

Gospođo Ana, Mikica je lepo rekao, sem što su vas prevarili vaši lični izvori, šta ste pokazali još u rijalitiju?! Vi ste tražili kontakt sa mnom, ja to nisam želeo. Mene samo Ana zanima, ja nisam glupan neki, vi ste jako sujetni. 

To što ste pretrpeli javno poniženje, to je jako ružno, tu sam na vašoj strani. Što ste vi kao maltretirana žena tom čoveku slali poklone?! Šta bi bilo da vas nije prevario?! Ostali biste uz njega?!"- rekao je Miki Đuričić.

"A gde su Miki batine i pretnje" -
pitala je Ana Ćurčić.



"Zašto ste vi bili s čovekom koji vas je maltretirao?! Ja samo govorim realno, ja nisam ni na Zvezdanovoj, ni na vašoj strani. Vi ne možete da podnesete kada vam neko kaže ono što jeste. Šta ste radili s tim čovekom?" - pitao je Miki.



"Plašila sam ga se... Ne znači mi da li si na mojoj strani."- rekla je Ćurčićeva

"Plašili ste ga se?! Kako neko da vam ne kaže da ste folirant?! Što nisi policiju zvala?! Pa ti si mangup." - rekao je Đuričić

"Nisam smela. Njega sam se patološki plašila." - rekla je Ana.


"To su vam rekli posle rijalitija da pričate... Što si onda tražila moj broj telefona?! Htela je da se čuje sa mnom i sa mojom ženom, ja to nisam hteo niti me to zanima."- rekao je Miki, a Ana je ustala, prosula sok po podu, ali i po voditeljki i napustila emisiju "Narod pita".

"Ovo je baš strašno" - rekla je voditeljka, pa nastavila: "Ja ne znam stvarno zašto sam ja kriva i zašto je ovaj sok prosut na mene."


Đuričić je nastavio:


"Ja sam prvi osudio Zvezdana, rekao sam mu da ne možemo da budemo prijatelji, jer je izdao ženu...Za mene je Zvezdan veliko razočarenje. Ja sam ga podržao da ima drugu šansu da pokaže da je normalan, on na kraju prevari ženu. On se posle smuvao i sa Majom. Šta ti glumiš Cara?!" - rekao je Miki.

Detaljno pogledajte u video snimku:



Manipulisanje se kod nasilnika može prepoznati!


 
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>