Ostalo

Sme�no

Džonatan Džejkob Mejer otac 550 dece, uskoro stiže u Srbiju!

Holanđanina, Džonatan Džejkob Mejer, otac 550 dece, uskoro stiže u Srbiju kako bi se upoznao sa mališanima za čije je rođenje zaslužan.

Džonatan Džejkob Mejer otac 550 dece, uskoro stiže u Srbiju! Screenshoot/Youtube




Ovaj čovek dospeo je u sve svetske medije, zbog činjenice da širom planete živi najmanje 550 njegove dece... On ima 42 godine, a sa svojom misijom počeo je 2007. godine kada se registrovao kao donor sperme u jedanaest klinika i jednoj banci sperme. 


Džejkob Mejer se, takođe, pridružio Fejsbuk grupama za žene i parove koji žele, a ne mogu da imaju decu.


Njegova deca žive širom sveta, navodno 375 živi u Holandiji, 35 u Belgiji, 80 u Nemačkoj, 4 u Argeniti i dvoje u Australiji. 

Mejer decu ima čak i u Srbiji, a nedavno je najavio da će u toku ove nedelje posetiti Srbiju kako bi se upoznao sa decom, za čije je rođenje zaslužan.

 

Ozempik je postao popularan lek za mršavljenje, a žene su nakon njega očajne!








Džonatan Džejkob Mejer se verovatno ne bi zaustavio na ovoj brojci ali zakon je tako odredio.


Ove godine doneta je presuda da mora da prestane da donira spermu budućim roditeljima kako se ne bi suočio sa velikim kaznama.

Pokrenuta je tužba od strane nekih majki zbog  straha od potencijalnog incesta u budućnosti.


Džonatan  je tokom godina lagao. On je zapravo  svakoj klinici tvrdio da donira isključivo kod njih, a svakoj budućoj majci rekao je da ima "samo" desetoro dece. 


Na pitanje nemačkih medija zašto želi toliko dece, on je odgovorio: 


"Želim da uradim nešto značajno u životu. Da, lagao sam žene. To je bilo pogrešno ali želeo sam da im pomognem".


Na online profilu donora je napisao da liči na holivudske glumce Breda Pita i Krisa Hemsvorta, pa je ovo verovatno privuklo veliki broj žena.


Mejer takođe potiče iz mnogočlane porodice. On ima još sedmoro braće i sestara, prenosi "Daily Mail". 

Radio je kao nastavnik građanskog vaspitanja, poštar i konsultant za kriptovalute.







Neke majke koje su rodile njegovu decu osudile su njegov potez nakon što su saznale za njegovu zavisnost od donacija, pa sada postoje i onlajn grupe kako bi se pronašle sve žene koje su koristile "njegovu uslugu". 


Ovaj čovek ne beži od toga da upozna decu koja su rođena uz pomoć njegove sp**me, pa kaže:

"Volim da ih upoznam. Ali, emotivno se osećam više kao da su to moji nećaci. U suprotnom, bilo bi to previše za mene".



Jedna od žena koja je rodila dete zahvaljujući njemu, tužila ga je u aprilu ove godine, uz tvrdnju da njegovi postupci povećavaju rizik od incesta. 








Eva, Holanđanka koja je pokrenula spor, dobila je dete 2018. godine i rekla je da joj je bila mučno kada je saznala da je Mejer napravio još toliko druge dece:


"Da sam znla da je već imao više od stotinu dece, nikada ne bih izabrala njega. Kada razmišljam o posledicama koje to može da ima za moje dete, povraća mi se... Mnoge majke su ga molile da prestane sa tim, ali to ne pomaže. Odlazak na sud je moja jedina opcija da zaštitim svoje dete"- kaže Eva.




Sada je Mejeru zabranjeno doniranje


Ako to učini opet, biće kažnjen sa 100.000 evra. 

Podnosioca žalbe podržala je organizacija "Donorkind" na čijem je čelu Tis Van der Mir, i sam dete koje je začeto uz pomoć donora sperme:


"Ono što Mejer radi je neodgovorno. Presuda kaže da ima 550 dece, ali bojim se da on želi da postavi rekord i da već sada zapravo ima oko 1.000 potomaka."


I nakon presude Džonatan Džejkob Mejer je nastavio da donira, ali samo ženama koje već imaju dete sa njim, a žele drugo, što sudska odluka i dozvoljava.
 

Mesec jul u znaku Raka: Muškarac Rak mističan i zanimljiv!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>