Zadruga

Parovi

Maja Marinković je šokirala cimerku priznanjem o stvarima o kojima se dugo spekulisalo!

Maja Marinković je šokirala cimerku Žanu Đorđević, priznanjem o stvarima o kojima se dugo spekulisalo... Godinama već imam to, evo i ovde mi je izašao, vidi, da li je moguće, je*ote.

Maja Marinković je šokirala cimerku priznanjem o stvarima o kojima se dugo spekulisalo! Screenshoot/Instagram





Maja Marinković je juče u razgovoru sa Žanom Đorđević, misleći da je kamere ne snimaju, priznala da ima herpes...

- Meni herpes izlazi i na leđima... Ovde mi izlazi, znaš ti kako je to ružno kad se obuče kupaći?! Sad mi izašlo i sa leve i desne strane, namazala sam, pokazaću ti posle. Znaš kako boli herpes, da li je realno više, baš mi je ružno kad obučem kupaći... Godinama već imam to, evo i ovde mi je izašao, vidi, da li je moguće, je*ote - priznala je Maja Žani.



 Aleksandra Nikolić i Filip Car su je ranije optužili da ima genitalni herpes, kao i da je jedne noći bila sa čak tri muškarca, što je ona demantovala. Nedavno se pisalo i da je Zvezdan Slavnić zbog ovog problema morao da poseti urologa, a jedan snimak od sinoć ponovo je naveo ljude da posumnjaju u to da ga je Maja zarazila.


Naime, Zvezdan se nekontrolisano češao tokom ranih jutarnjih časova, što je jedan profil, koji se bavi analizom događaja u Zadruzi, podelio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Šta je bilo? Roka herpes - napisao je admin ovog profila i stavio emodži koji plače od smeha.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>