Region

Svet

Bebi Dol: Stojane, mali ti je!

I Bebi Dol je prozvala Stojana na račun veličine muškosti. Prvo je to nedavno učinila Urška, sprdajući se na račun „smokija“ u njegovim gaćama, a sada je reper potpao pod nemilost pevačice.

Bebi Dol: Stojane, mali ti je!



Nakon „napada“ na Dvor dvorjani su bili isprskani bojama, pa se Stojan skinuo i nastavio da šeta po kući u gaćama. Kad ga je videla Bebi, koja je sedela i jela, osula je paljbu po njemu.

Bebi: Kralju, naredi ovim striptizerima da se sklone, brate. Ja sam fina žena, ne mogu da gledam ovu golotinju. Ne mogu, zaista, sad večeram.

Na to mu je Ðus naredio da se skloni.

Ðus: Sakrij se, zavuci se negde.

Bebi: Stojane, je l’ znaš kakvih frajera ima? A skromnih. Nemoj tako da hodaš, molim te. Obuci se. Žene večeraju. Ima onih koji imaju šta da pokažu, pa se ne šetaju u gaćama. Marš u cošak. Nemaš šta da pokažeš!

Stole se sa sve „smokijem“ povukao i stao za šank, ne progovorivši nijednu reč.

Piškila u đakuzi

Maja je pustila priču da se Bebi Dol olakšala u đakuzi. Nikolićka je osetila miris mokraće u vodi iz kade, pa je ustanovila da je njena koleginica ta koja je se olakšala. Odmah je razglasila svoje otkriće, a Ðus nije istrpeo a da ne zakuva.

Ðus: Je l’ znaš da je Maja pričala kako pišaš u đakuzi?

Bebi: Nemam pojma. Ne zna ona šta je đakuzi, ni šta je Bebi.

Ðus: To samo sekiru i glavu s ramena.

Bebi: Ja ću sad ovde na pločnik da piškim. Ja sam piškila u diskoteci na densfloru, a ne u đakuziju. Zabole me. Sad ću ovde da piškim, nema problema. Ako ukapiram da nije dobro da trpim, pišaću gde ja hoću.

Ðus: I Peđa D’Boj bi piškio.

Bebi: Peđa bi sa mnom iza ćoška. I Oliver Mandić i svi mi slični.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>