Zadruga

Parovi

Bilal Brajlović opleo po nekadašnjim rijaliti cimerima!

Bilal Brajlović opleo po nekadašnjim rijaliti cimerima ali i najavio svoj veliki povratak u Zadrugu 6! To nije ljubav, to je samo inat i kompleks između njih dvoje, smatra Brajlović.

Bilal Brajlović opleo po nekadašnjim rijaliti cimerima! Screenshoot/Instagram






Marko Janjušević Janjuš i Miljan Vračević komentarisali su da bi se Bilal "obesio" da je ostao u Zadruzi, jer bi ga Maja Marinković svakako prevarila sa Filipom Carem

Tim povodom, oglasio se Bilala i bio je, kao i uvek, iskren do srži:

"Što se tiče Janjuša njega ću komentarisati kada opet budem u Beloj kući jer ga lično još nisam upoznao i trenutno nemam ništa protiv njega. A što se tiče Miljana, ja ne znam gde mu više stanem u usta koliko me ne vadi iz njih. Dosta starijih učesnika ima velike komplekse od mene, ali sve je to razumljivo." - rekao je Brajlović pa dodao:



"Sigurno nikada na sebe ne bih digao ruku, a Maja je imala priliku da me prevari sa Carem dok sam bio unutra. To se nije desilo i Fića je krenuo na nju tek kada sam izašao što je vrlo “šmekerski” potez."

Bilal Brajlović je nakon toga komentarisao to što se Maja Marinković non-stop ograđuje od njega i naglašava svoju ljubav sa Filipom.







"Bolje pitanje za nju kako komentariše to da je Car prevario dok ga je ona čekala u sobi pored, a on bio sa Aleks u drugoj sobi u Etno selu. To nije ljubav, to je samo inat i kompleks između njih dvoje." - rekao je Bilal i dodao:

"To vam neću otkriti, ali Maja je zaista završena priča. Biće svega i voleo bih da uđe par interesantnih devojaka." - naveo je Brajlović za Pink.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>