Ostalo

Sme�no

Idealni muški pokloni za dan zaljubljenih

Ukoliko ove godine zaista  želite da svoju jaču polovinu obradujete nekim lepim poklonom za dan zaljubljenih, poklonite mu neku od sedećih stvari:

Idealni muški pokloni za dan zaljubljenih



Upečatljiv ručni sat

Ukoliko želite da vaš dečko u svakom momentu misli na vas i da konačno počne da  dolazi na zakazane sastanke u dogovoreno vreme, najidealniji poklon je ručni sat.

Intimni pokloni za korištenje u spavaćoj sobi

Odaberite nešto iz ove kategorije ako želite da mu pokažete da ste savršeno voljni i spremni da učinite ama baš sve sa njim, jer vi potajno želite da on upotrebi maštu i da vam za Dan zaljubljenih priušti orgazam o kakvom niste ni sanjali.

Kolonjska voda

Želite da ga pretvorite u muškarca kome ne možete da odolite i koji će sa vas skinuti odeću jer vas inhaliranje njegovog mirisa tera na seksualno ludilo, dok vi potajno želite da konačno kupi neki pristojan deo odeće koji će pristajati uz tako kvalitetan parfem tako da ga se više ne morate stideti dok šetate gradom.

Preparati za negu

Najbolji poklon za muškarce koji su uglavnom lenji kada su preparati za negu u pitanju, a i vi potajno želite iseče nokte, opere zube, opere ruke i obrije bradu pre nego što sa vama izađe u grad.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>