Region

Svet

Maja Nikolić izgubila starateljstvo nad sinom

Kada se pevačica 24. jula razvela od Vuk Kandića, sa kojim je bila šest godina u braku, morali su da se dogovore kome će pripasti sada već četvorogodišnji Lazar. Zanimljivo je da su njih dvoje tokom parnice živeli zajedno,a sud je, iako to nije uobičajeno, starateljstvo nad malotnim detetom prvobitno ravnopravno dodelio oboma.

Maja Nikolić izgubila starateljstvo nad sinom



"Pošto ponekad radim i sedam dana nedeljno, nisam želela da tražim puno starateljstvo nad Lazarom jer je to bilo loše za njega. Vuk i ja smo se sporazumno dogovorili da zajedno brinemo o detetu, kako bismo i on i ja podjednako mogli da učestvujemo u njegovom odrastanju", rekla je tada Maja.

Međutim, Nišlijka je sada u rijaliti programu " Dvor", te nije obaveštena da je došlo do promene sudske odluke! Naime, u međuvremenu je Vuk promenio mišljenje, pa je zatražio da samo on bude staratelj, a sud mu je izašao u susret, procenivši da je za mališana, zbog prirode majčinog posla, bolje da veći deo vrmena provodi sa ocem.

I dok Maja igra, peva i pravi haos među dvorjanima, ni ne sluti da je ostala bez starateljstva nad detetom. S obzirom na to da je učesnicima rijalitija uskraćen kontakt sa spoljnim svetom, kao i informacije iz njega, Nikolićeva će o prsudi biti obaveštena tek kad bude izašla iz "Dvora".

izvor: Kurir Stars

Viber

Izvor: Svet Plus


>