Ostalo

Sme�no

Magičan datum 11.11, najsrećniji dan u godini!

Magičan datum 11.11. kako kažu numerolozi najsrećniji je dan u godini. Evo šta bi trebalo da uradite da vam se ispune želje...

Magičan datum 11.11, najsrećniji dan u godini! Svet Plus





Ovaj datum je datum ogledala, magičan niz 11.11. donosi povoljnu energiju, tvrde numerolozi! Kako da iskopristite pozitivne vibracije za sreću i uspeh...


Jedan od najsretnijih datuma u numerologiji svakako je 11. 11. Ove godine 11. novembra imamo ponovo lijepu energiju niza 11-11, odnosno magičnog datuma ogledala, piše Sensa.rs.



Šta da uradite 11.11. za sreću i uspeh?


Numerolozi smatraju da je ovaj dan posebno povoljan za transformaciju, ali sve se radi kroz pojačane emocije. Moguće je da će neke naše potisnute emocije i strahovi izbiti na površinu, posebno kada je reč o ljuabvnim odnosima. Ali to znači oslobađanje od svega što vas je pritiskalo. 

Partner za ovo treba da zna, i sada, kada su sve "karte otvorene" lakše možete da pronađete kompromis.

Pored toga, 11. novembar je vreme za kreativne ideje i potragu za novim nestandardnim rešenjima. Danas vredi da zapišete svoje misli i ideje, da ih uzmete u obzir. Možda je vreme da doživite i neke stare ideje kada je reč o poslu i razvoju.





Ovog dana je važno da ostanete smireni i optimistični. 

Učinite nešto lepo za sebe, idite na bazen ili u spa, priuštite sebi relaksaciju i odmor. 

Posebno je važno da se opustite i rasteretite. Odbacite od sebe negativnu energiju kako bi vas ispunila nova. Držite svoje emocije pod kontrolomi naučite kako da ih istaknete i podelite sa drugim ljudima.

11-11 je dan pozitivnih promena, prigrlite svoju šansu!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>