Region

Svet

HIT GODINE 2016: Pesme Ane Nikolić i Željka Vasića ispale - Počeo treći krug glasanja!

Završen je i drugi krug glasanja za HIT GODINE 2016 na našem portalu, a najmanje glasova imale su pesme Ane Nikolić "200/100" i Željka Vasića, "Najmanje". 

HIT GODINE 2016: Pesme Ane Nikolić i Željka Vasića ispale - Počeo treći krug glasanja! Foto: Screenshot YouTube/ IlustracijaPre dve nedelje započeli smo izbor za HIT GODINE 2016 na našem portalu, koji tradicionalno organizujemo, a danas se opraštamo od još dve pesme. Nažalost, "200/100" Ane Nikolić i "Najmanje" Željka Vasića nisu imale dovoljno glasova da se plasiraju u treći krug glasanja i bore za svoju šansu da osvoje titulu HIT GODINE. Promene na listi dešavaju se svakodnevno, zato glasajte ukoliko želite da baš vaš favorit bude proglašen pobednikom 23. januara. 

Glasanje možete izvršiti sa svih browsera putem vaših računara (mozzila,chrome,explorer.), takođe i putem vaših mobilnih telefona. Anketu možete pronaći kada uđete sa vaših računara sa desne strane i na mobilnim telefonima kada skrolujete skroz na dnu. Svakog dana tačno u 12 časova, imate priliku da putem našeg VIBER čata vidite trenutno stanje glasova na tabeli.

Napominjemo da, ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača biće automatski diskvalifikovana. Budite uporni, brzi i možda baš vaša pesma ili pevač budu HIT 2016 na našem portalu. 

1.  Aleksandra Prijović-Totalna anestezija
2. Dragana Mirković-Lepi moj
3. Ceca Ražnatović-Autogram
4. Tanja Savić-Švaler
5. Seka Aleksić-Crnooka
6. Aca Lukas-Voliš li me
7. Nataša Bekvalac-Lave moj
8. Nikolija-101 propušten poziv
9. Marija Šerifović-Deo prošlosti
10. Goca Tržan-Lažna krila
11. Lexington bend-Ljetne kiše
13. Katarina Grujić-Drugovi
14.Saša Kovačević-Temperatura
15. Jelena Tomašević-Život u koferima
16. Lepa Brena-Carica
17. Dara Bubamara-Nevolja
18. Emina Jahović i Amel Ćurić-Kost
19. Maya Berović i Jala Brat i Buba Corelli-To me radi
20. Milica Pavlović-Ljubi, ljubi
21. Relja Popović-Trošim pare
22. Milica Todorović-Cure privode  

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari