Region

Svet

HIT GODINE 2016: Preokret - Emina Jahović i Amel Ćurić na prvom mestu liste! VIDEO

Desio se veliki preokret u izboru za HIT GODINE 2016 na našem portalu, jer je pesma KOST Emine Jahović i Amela Ćurića preko noći došla na prvo mesto liste!

HIT GODINE 2016: Preokret - Emina Jahović i Amel Ćurić na prvom mestu liste! VIDEO Foto: Screenshot YouTube/ IlustracijaNaime, u dosadašnjem glasanju za HIT GODINE, pesma Dragane Mirković "Lepi moj" bila je ubedljivo na prvom mestu, ali to više nije slučaj, obzirom da se sada na prvom mestu, sa više od 300 glasova razlike, nalaze Emina Jahović i Amel Ćurić sa pesmom "Kost". Da li će oni uspeti da zadrže razliku ili će fanovi Dragane Mirković biti aktivniji i početi više da glasaju kako bi pesma "Lepi moj" ponela titulu HIT GODINE 2016, ostaje nam da vidimo. 

Možete glasati sa svih browsera putem vaših računara (mozzila, chrome, explorer), takođe i putem vaših mobilnih telefona sve do 23. januara, kada ćemo proglasiti pobednika. Na našem VIBER čatu svakog dana u podne pratite trenutne rezultate. Anketu možete pronaći kada uđete sa vaših računara sa desne strane i na mobilnim telefonima kada skrolujete skroz na dnu. 

Napominjemo da, ukoliko bilo ko od fanova bude pokušao bilo kakav vid prevare, odnosno hakovanja ankete, pesma tog izvođača biće automatski diskvalifikovana.

Viber

Autor: N.V.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari