Region

Svet

Dača i dalje u Natašinom stanu!

Iako su pre nekoliko dana potpisali sporazumni razvod, Danilo Ikodinović i dalje živi u zajedničkom stanu koji sporazumom pripada Nataši Bekvalac. Razlog za to je činjenica da se u stanu u nalazi sva oprema potrebna za Dačinu rehabilitaciju u sobi posebno uređenoj za tu namenu. 

Dača i dalje u Natašinom stanu!



Dača planira da se iz stana iseli najkasnije po završetku parnice, a do tada bi trebalo da u potkrovlju kafane “Tako je suđeno“ adaptira stan u koji ce preseliti svu opremu i stvari.

"Dača nije pravio planove dok on i Nataša nisu potpisali papire za razvod. Kada je ona otputovala na Zlatbor, on je razmišljao o eventualnom preseljenju u potkrovlje kafane, ali nije počeo sa pripremama jer se nadao da će se izgladiti situacija između njega i Nataše, a i bio je u šoku i o tome je najmanje razmišljao. Međutim, kada su potpisali papir,e Dača je odlučio da se ipak preseli u kafanu. Za to će mu biti potrebno vreme i on se trenutno nalazi u njihovom zajedničkom stanu koji će uskoro pripasti Nataši. Nataša mu je ustupila stan, pre svega zbog opreme za rehabilitaciju i dala mu je vremena da se iseli" – kaže izvor blizak paru.


Nataša će za to vreme živeti u roditeljskoj kući sa ocem i majkom, u koju je i došla pravo sa Zlatibora.

 

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>