Region

Svet

Ana Kokić: Plašim se da imam tumor

Ana Kokić poslednjih deset dana prošla je kroz pakao. Svakakve crne misli su joj prolazile kroz glavu, a što je najgore, iscrpna medicinska ispitivanja tek joj predstoje. Sve je počelo pre nekoliko nedelja kada je u studiju shvatila da ne može da peva visoke tonove i da je često boli grlo. U početku je mislila da je reč o nekoj prehladi, ali simptomi su bivali sve gori.

Ana Kokić: Plašim se da imam tumor



"Ana snima novi CD i stalno je u studiju. Grlo je u početku malo bolelo, ali to je nije brinulo sve dok nije mogla da izvuče visoke tonove. Prvo joj je bilo čudno, ali se tešila da se preforsirala pošto puno radi. Međutim, stvar se iz dana u dan ponavljala, pa se Ana potpuno opteretila. Požalila se čak i majci i sestri, jer nije znala šta joj se dešava, a do pre nekoliko meseci pevala je bez problema" – priča izvor.

A onda je Anu grlo počelo da boli sve više i više. I dalje je mislila da je prehlada. Došlo je čak i do toga da ne može da govori, pa je navalila na čajeve, razne lekove, odmarala se više i nekako je uspela da koliko toliko smiri grlo i odradi Novu godinu. Međutim, kako se nakon toga opustila i batalila lekove i čajeve, jaka upala se vratila. Ani su tada počele svakojake misli da se motaju po glavi, a iz straha nije htela kod doktora.

"Bilo joj je nekoliko dana baš teško, a što je najgore, nedavno je čula kako neka njihova prijateljica ima tumor na grlu i umislila je da ne daj bože ima isto. Nije mogla da spava noćima što od bolova, što od loših misli. Nikola je non-stop tešio da bi se na kraju iznervirao i odveo je na privatnu kliniku".

"Tačno je da sam bila u velikom strahu, a i sada nisam ništa bolje – priznaje Ana Kokić.

"Lekari su mi već rekli šta je uzrok i trebalo bi 80 odsto da je to u pitanju. Plakala sam noćima, nisam znala šta mi se dešava, Nikola me je jedva ubedio da odem na pregled. Na kraju me je doktor pregledao i ustanovio da imam jaku upalu glasnih žica. Morala sam da dam bris grla i krv na analizu da vide leukocite. Bilo mi je još gore jer sam morala da čekam još jedan dan da čujem šta mi se dešava u telu, da li sam zdrava ili ne. Zatim je sumnja bačena na polipe, što je takođe vrsta tumora. Ne znam kako bih to preživela. Kad bih morala da ih operišem, ne bih mogla dva meseca bukvalno ni da govorim" – priča Ana koja je cele noći presedela na krevetu čekajući jutro da vidi kakvi su rezultati.

"Svi su mi rekli da nisam normalna, ali ne znam kako da vam to opišem. Kada čovek sam sebi nešto uvrti u glavu, onda je to najgore. Nikola je zajedno sa mnom išao po rezultate, a ja sam se plašila da mi ne kažu da moram da snimam grlo i da su neophodne dalje analize, međutim, baš to se i desilo. Doktor pretpostavlja da imam jaku upalu sinusa koja se proširila na glasne žice, ali je predložio da ovih dana, kad izađem iz gužve, uradim dalje analize. Možda ćemo, ako mi se bol ne smanji, isečak da pošaljemo na ispitivanje. S jedne strane mi je bilo lakše, a sa druge zavrtelo mi se u glavi jer i dalje nije gotovo. Dao mi je neke silne lekove i meleme, pa sam uspela da smirim grlo i odradim Srpsku novu godinu, ali najgore je što se bol vraća bez lekova. Bilo kako bilo, sledeće nedelje nastavljam sa analizama. Nadam da su u pitanju samo sinusi i da će se tu sve završiti" – kaže Ana Kokić.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>