Zadruga

Parovi

Franjo Osmakčić pokušao da opravda svoj postupak!

Franjo Osmakčić pokušao da opravda svoj postupak, odnosno lažiranje sopstvene smrti ali desio se obrt!

Franjo Osmakčić pokušao da opravda svoj postupak! Screenshoot/Instagram




Marko Osmakčić napustio je Zadrugu 5 zbog smrti oca Franja Osmakčića, informacije koja se ispostavila kao lažna. Javnost je zgranuta kada je saznala da su u ovoj gnusnoj obmani učestvovali članovi Markove porodice. Oni su hteli da Osmakčića pošto-poto izvuku iz rijalitija, pa su odlučili da lažiraju Franjinu smrt. 

Marko se sada obratio preko video snimka na Instagramu kako bi objasnio celu situaciju javnosti.

- Da iznesem neke svoje stavke... Kao što znate, izlaze mnogi članci o meni i familiji i čime se bavimo. Pokušaću da budem kratak - rekao je Marko, a onda se uključio i njegov otac koji je otkrio sledeće:






- Predlagao sam sinu Mariu (Markov brat, prim.aut.) još oko Nove godine da Marko izađe, on je hteo da sačekamo. Došao sam do zaključka da dete moram da izvadim iz Zadruge. To što je Viktorija radila Marku mene je rastrzalo.

Ipak, Marko je ubrzo snimak izbrisao sa Instagrama i time je, kao i njegov otac, ostao nedorečen.

U pomenutom videu Franjo se nije osvrnuo na ponašanje svog sina Marka, već Viktorijino ponašanje, iako je mlađi Osmakčić pred milionima, davio, udario i bacio u bazen svoju devojku, koja trenutno nosi njegovo dete, zbog čega su mnogi komentarisali kako je neverovatno da oni sada žive kao da se u "Zadruzi" ništa nije desilo, te da čekaju da vide koji je sledeći "bizarni" plan porodice Osmakčić.

Nakon ovoga svega, Marko se još jednom oglasio na Instagramu, te naveo da video koji je najavio kasni iz tehničkih razloga i da će biti objavljen u toku dana - piše Kurir.

 

Bivši muž Viktorije Mitrović otkriva: Nije je napastvovao pop! (VIDEO)


Viktorija je za Premijera Vikend specijal, emisiju koja će biti emitovana danas, rekla:

- Ja mislim da se tu desilo neko ubistvo ili eventualno da je plaćeno da tu devojku udari auto u 8. mesecu trudnoće. Ne plašim se konkretno sad, ali mislim da su na sve spremni. I mislim da posle ovog plana da ga izvedu napolje i na koji način, da itekako imaju plan ako ja odlučim da zadržim bebu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>