Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 4. april 2021. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 4. april 2021. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski. Dnevna doza Lune! 

Dnevni horoskop za 4. april 2021. godine! Svet Plus




Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete sebi dati mnogo toga za pravo. U prvom delu dana može se reći da će vam sve nekako ići od ruke, međutim, večernji sati vam neće biti toliko naklonjeni.

LJUBAV
Ako ste slobodni uspešno ćete svojoj simpatiji skretati pažnju na sebe. Zauzeti će previše zahtevati od svog partnera koji će im zbog toga na kraju dana očitati lekciju.

POSAO
Imaćete puno uspeha u javnim nastupima. Na polju posla, postići ćete ono što ste zacrtali, ali će vam se ipak činiti da ste mogli i morali još više od toga.

ZDRAVLJE
Mučiće vas bolovi u predelu kičme.





Bik 21.4.-21.5.

Bićete taktični u komunikaciji sa ljudima koji vam nisu bliski, ali od kojih na neki način zavisite. Niko neće primetiti da ste danas prilično nesigurni.

LJUBAV
Ako ste slobodni, retko kome ćete dati šansu da uđe u vaš život, međutim interesenata će biti. Zauzeti će povesti prijatan razgovor sa partnerom.

POSAO
Bićete donekle razočarani ličnim dostignućima na poslovnom planu, međutim, ovo raspoloženje će vas obuzeti tek pošto vam jedan kolega bude uputio oštriju kritiku.

ZDRAVLJE
Previše se naprežete, i fizički i psihički.





Blizanci 22.5.- 21.6.

Trudićete se da vas ne dotiče negativnost kojom će zračiti pojedini ljudi sa kojima ćete se danas susresti. Okrenućete se nekom svom svetu i sačuvati optimizam.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš partner će vam puno toga zameriti, ali neće imati osnova za svaku svoju kritiku na vaš račun. Slobodni će drugoj strani prepustiti inicijativu.

POSAO
Sve planirane obaveze koje zavise samo od vas, obavićete bez ikakvih problema. Važne poslovne pregovore odložite za neki dugi dan.

ZDRAVLJE
Budite umereniji u svemu.



Rak 22.6. - 22.7.

Sebi ćete postaviti visoke ciljeve, a prema drugima ćete biti još rigorozniji. Teško da će iko uspeti da vam udovolji, mada će nekolicina to zaista pokušati.

LJUBAV
Zauzeti će se sa partnerom dogovarati oko nekih zajedničkih ciljeva, ali će se njihovi pogledi donekle razilaziti. Slobodni će uživati u flertu.

POSAO
Moguće je da vam neko uputi konstruktivnu kritiku.

ZDRAVLJE
Nećete imati zdravstvenih problema.






Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete biti veoma vredni i radni. Držaćete pod kontrolom svaki aspekt svog života i izboriti se sa nizom obaveza koje su vas opterećivale u prethodnim danima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partneru ćete posvetiti pažnje taman onoliko koliko je potrebno da biste održali mir u vašem emotivnom odnosu. Slobodne danas ljubav neće zanimati.

POSAO
Koncentracija će vam biti na visokom nivou, što će vam pomoći da u poslu budete efikasni. 

ZDRAVLJE
Možete imati gorušicu.




Devica 23.8. - 22.9.

Tokom celog dana pratiće vas lepo raspoloženje. Nećete mnogo razmišljati o tekućim problemima. Nastojaćete da ugodite sebi i osobama koje volite.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni prijaće vam što ćete se danas na neki način nalaziti u centru pažnje. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom. Uživaćete u zajedničkim trenucima.

POSAO
U zadnji čas ćete se uspešno izboriti sa jednim zahtevnim poslovnim zadatkom. Ipak, iz nekog razloga nećete biti potpuno zadovoljni svojim današnjim učinkom.

ZDRAVLJE
Moguće su stomačne tegobe u prvom delu dana.




Vaga 23.9. - 22.10.

Današnji dan teći će vam dosta sporo, međutim takav ritam je upravo ono što će vam najviše prijati. Naći ćete vremena za sebe, svoje želje i potrebe.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni moguće je da puno razmišljate, a ništa ne činite kako biste se zbližili sa osobom koja vam se dopada. Zauzeti će provesti lep dan u društvu partnera.

POSAO
Ukoliko ste u mogućnosti, oslonite se na one koji su u poslu iskusniji od vas. Pratiće vas određena doza nesigurnosti, posebno kada se radi o novcu.

ZDRAVLJE
Obezbedite sebi dovoljno sati sna.




Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete biti vrlo fleksibilni i tolerantni s kim god, ili s čim god da dođete u susret. Sve će vam delovati nekako jednostavno i lako rešivo.

LJUBAV
Oni koji su u vezi vodiće duge i prijatne razgovore sa voljenom osobom. Slobodni će tražiti inspiraciju u mnogo čemu, a pre svega u kontaktu sa neobičnim ljudima.

POSAO
Rutinski poslovi biće vam isuviše dosadni, međutim, one koji od vas budu zahtevali da se mentalno napregnete obavljaćete sa uživanjem.

ZDRAVLJE
Moguća je upala mišića.





Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete angažovani na više strana i imati energije na pretek, međutim, tokom ovog dana gubićete svoje vreme i na neke nebitne stvari.

LJUBAV
Slobodni se danas neće baviti svojim ljubavnim životom. Zauzeti će povesti važne razgovore sa voljenom osobom, želeći da sa njom ostvare stabilniji odnos.

POSAO
Moraćete da ubrzate svoj tempo jer u suprotnom nećete stići da se izborite sa svim svojim poslovnim obavezama. Finansijski gledano, nećete imati većih problema.

ZDRAVLJE
Brzo ćete se umarati.




Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete ceo dan biti u pokretu, što će vam prijati. Ipak, usled te užurbanosti, nećete ničemu moći u potpunosti da se posvetite.

LJUBAV
Slobodni će imati više prilika za flert. Zauzeti će se sa partnerom dobro slagati na mentalnom planu, ali neće biti naročito naklonjeni romantici.

POSAO
Na poslu ćete puno toga stići da uradite, ali će vas konstantno pratiti osećaj da ste na nešto ipak zaboravili. Pribeležite sebi sve što vam je važno.

ZDRAVLJE
Trebaće vam više sna.



Vodolija 20.1.- 19.2.


Samoća vam uopšte neće prijati. Ipak, nećete biti naročito motivisani da u svoj život uključite druge ljude. Ceo dan ćete se čudno osećati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete dosta povučeni i osetljivi, što će zbuniti vašeg partnera. Slobodni će biti u prilici da ostvare jedno interesantno poznanstvo.

POSAO
Puno ćete zavisiti od drugih. To će vam na momente smetati, ali ćete na kraju dana zaključiti da bez tuđe pomoći ne biste mogli da završite neke važne poslovne obaveze.

ZDRAVLJE
Cirkulacija vam je loša.



Ribe 20.2.- 20.3.

Tek u večernjim satima moći ćete da se malo opustite i ne zamarate aktuelnim problemima koje danas, uz sve napore, ipak nećete uspeti da rešite.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ne očekuje vas puno noviteta na ljubavnom planu, ali se vi nećete mnogo buniti zbog toga. 

POSAO
Čuvajte se nepouzdanih saradnji i riskantnih ulaganja, pogotovu ako imaju veze sa inostranstvom. Držite se saveta koji će vam dati vaš dugogodišnji kolega.

ZDRAVLJE
Zdravstveno stanje vam je stabilno.
 

Mesečni horoskop za april: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Mesečni horoskop za april: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Mesečni horoskop za april: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!



 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>