Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Pogledajte šta nam donosi mesečni horoskop za april 2022. godine ako ste Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Ljubav, karijera, duh i telo...

Mesečni horoskop za april: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus




LAV

Ljubav

Turbulentan period za vas, niz poteškoća je pred vama, pa se naoružajte strpljenjem i spremite se da se suočite sa brojnim izazovima. Jedan od njih može biti u vidu neželjenih osećanja koja se pojavljuju prema nekome ko nije vaš partner i koja imate potrebu da izrazite i proživite. Takođe, tu vrstu izazova i partner može uneti u vaš odnos. Preispitajte ono što vam je važno sada i na duže staze – ako sačuvate jasnoću misli, moći ćete da sačuvate i vezu. Ukoliko ste sami, možete sresti nekog ko će vam veoma imponovati i ko će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije, ali u romantičnom smislu, ovaj odnos vas može razočarati.


Karijera

U ovom periodu je od najveće važnosti da pravilno procenite predloge koje dobijate, kao i poslovna partnerstva koja mnogo obećavaju – uz rizik da izgubite sva svoja ulaganja. Ne očekujte da će bilo šta ići onako kako ste planirali i zamislili, budite spremni na kompromise, kašnjenja, promenu planova „u hodu“ i svaku vrstu prilagođavanja. Naročito nestabilan period za sve novo i neisprobano, što pokušavate da uvedete ili pokrenete u svom poslu. Rešavajte prvo hitne probleme, a ostale pažljivo analizirajte. Budite hrabri, ali ne u smislu rizikovanja, nego u smislu suočavanja sa svim promenama i zahtevima koji dolaze.


Duh i telo

Mnogo toga će u ovom periodu iskušavati vašu odgovornost, stabilnost, posvećenost. Pitaćete se da li ste na svom putu i šta treba da promenite u životu, a promene (koje niste tražili i pretpostavljali) će vam dati odgovor (koji vam se neće sviđati). Zadržite stabilnost, hrabrost i jasnoću, pa ćete steći mnoge važne uvide. Zdravi ste i spremni da se izborite sa svime što vam se nađe na putu.






DEVICA


Ljubav

Planetarni uticaj vas može navesti da se ponašate iracionalno kada je potrebno da budete smireni i strpljivi, što može stvoriti osećaj sukoba u vama, koji prenosite na svog partnera i porodične odnose. Ako vam u ovom peridou svi budu govorili da ne mogu da vas prepoznaju i ako vas često pitaju šta vam je, pokušajte da ne besnite i ne nervirate se, već se primirite, kako biste otkrili uzroke svoje nestabilnosti. Ako ste sami, možete imati vrlo aktivan društveni život i mnogo zabave i novih poznanstava, koja je potrebno da pustite da se razviju, da biste mogli da ocenite njihovu vrednost. Ne upuštajte se u površne avanture i ne uplićite se u vezu sa nekim ko je zauzet.


Karijera

Ne preduzimajte rizične poduhvate kako biste izbegli finansijsku štetu, a ako vaši poslovni partneri pokreću takve poduhvate, preispitajte njihove motive i svoje interese. Možda je vreme za samostalno delovanje, ili nova partnerstva – u ovom periodu postavljate temelj za buduće uspehe, pa zato budite veoma racionalni i analitični (kakvi inače jeste). Kada tačno znate šta hoćete, pa čak i ako su u pitanju velike promene koje želite da uvedete, dobićete svu potrebnu pomoć i podršku. Imate mnogo dobrih ideja i veoma ste inspirisani, samo je potrebno da ih artikulišete, odaberete jednu i fokusirate se na njeno ostvarenje.


Duh i telo

Vreme je za razmišljanje i preispitivanje svojih sopstvenih osećanja, kao i za analiziranje ponašanja vaših bližnjih, kako biste pronašli smisao stvari koje se događaju i koje vas zbunjuju, iako ste sigurni da za to ima razloga i da su to lekcije koje treba da savladate. Pronađite strpljenje i jasnoću kroz meditaciju, kanališite višak energije i emotivni naboj kroz fizičku aktivnost, da biste postigli balans i ostali zdravi.






VAGA

Ljubav

U ovom periodu osećanja su snažna, ali nisu praćena jasnoćom misli, tako da možete biti zbunjeni, ili pogrešno tumačiti partnerovo ponašanje. Ukoliko je odnos u krizi, spremni ste da date sve od sebe da se stvari srede, spremni ste na promene, koje će svakako biti zahtevne. Proživljavate promene i na ličnom planu, pa je ovo vrlo osetljiv period za vas. Ako ste sami, radije ćete se povući i posvetiti sebi, nego da izlazite i družite se, jer osoba koju želite da (bolje) upoznate, to ste vi sami. Jasno vam je da prvo morate znati šta želite, da biste to mogli da pronađete.


Karijera

Bićete veoma inspirisani i puni novih ideja, ali i dalje morate raditi strpljivo i temeljno, korak po korak. Ako ste započeli svoj projekat iz snova, očekujte poteškoće, ali budite istrajni. Dobar period za uspostavljanje poslovne saradnje i proširenje posla, kao i za sticanje novih znanja i edukaciju svake vrste. Velike finansijske mogućnosti su pred vama, ali sve što planirate mora biti dobro i detaljno osmišljeno. Korisno i prijatno idu zajedno u ovom periodu, pa možete imati uspešna i zabavna poslovna putovanja i sastanke sa ljudima od kojih imate šta da naučite.


Duh i telo

Ovo je period u kome možete biti opušteniji nego u prethodnih nekoliko meseci i možete primeniti stečene uvide i uvesti potrebne promene (u svoje stavove i navike) spontano i bez napora, što rezultira boljim raspoloženjem, osećanjem stabilnosti i boljim zdravstvenim stanjem.







ŠKORPIJA


Ljubav

Atmosfera u vašem partnerskom odnosu i porodici može biti vedrija i radosnija, ukoliko vi unesete tu energiju. Nemojte pitati bliske osobe šta im je i očekivati od njih da se trgnu iz rutine i malodušnosti ili dosade, nego preduzmite nešto za njihovu i zajedničku dobrobit. Ne mora to biti nikakav veliki gest – dovoljno je da inicirate izlazak, zajedničku aktivnost, da zatražite pomoć u nečemu… Ako ste sami, možete se osećati nesigurno i previše izloženo zbog osobe koja vas privlači, ali ne osećate da vas ona zapaža. Moraćete da preuzmete inicijativu da biste saznali da li vam osećanja mogu biti uzvraćena.


Karijera

Vaše ideje će naići na podršku ako ih plasirate taktično i bez nametanja. Održite korektne odnose sa kolegama (naročito sa novima) jer je međusobno poverenje ključ uspešnog poslovanja. Suzdržite se od negodovanja zbog tuđe sporosti – nisu svi brzi i organizovani kao vi, ni u postupcima, ni u razmišljanju. Podstaknite svoje saradnike da sami analiziraju i shvate problem, radije nego da im dajete gotovo rešenje. Svakako izbegavajte svaku vrstu nadmenog i agresivnog ponašanja.


Duh i telo

U vama se dešavaju važne promene na suptilnim nivoima, i vaš život je možda trenutno u haosu, koji prethodi promeni. Sačuvaćete stabilnost tako što ćete slušati svoju intuiciju i postupati iz uverenja, a ne iz straha. Prolazne zdravstvene smetnje biće izraz vašeg unutrašnjeg stanja.

 

Mesečni horoskop za april: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: wannabe

Povezane vesti:


>