Style

Ljubav

Mesečni horoskop za april: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Pogledajte šta nam donosi mesečni horoskop za april 2022. godine ako ste  Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Ljubav, karijera, duh i telo...

Mesečni horoskop za april: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus





STRELAC


Ljubav

Nećete moći da sakrijete svoja osećanja iza cinične ili ljubazne fasade, naročito ne pred partnerom koji vas dobro poznaje. Ako vas ono što pokušavate da sakrijete veoma kompromituje, utoliko je veća potreba da se sa tim suočite, da razgovarate sa partnerom i da zajedno otkrijete u kom pravcu će vas to odvesti. Ukoliko ste sami, ovo će biti zabavan period za vas, pun preokreta, romantičnih prilika, flerta i mogućnosti za avanturu.


Karijera

Uskoro će vam se otvoriti novi horizonti kroz koje ćete zadobiti nagrade i poštovanje. Tragajte za rešenjima smireno i racionalno i razmotrite alternativne mogućnosti zarađivanja, preko interneta. Uspostavljanje novih poslovnih kontakata otvara vrata za nove poduhvate, a planetarna energija vam pomaže da procenite svoju poziciju i napredak ka određenim ciljevima. Sve vaše akije biće dobro prihvaćene i cenjene, ukoliko niste impulsivni i ne prenagljujete, već nastupate smireno i ostajete otvoreni za dogovore i kompormise.


Duh i telo

Predstoji vam suočavanje sa dubokim osećanjima, koje se može pokrenuti kroz snove, ili koincidencije i razne znake, koji se ponavaljaju i koji vas uznemiravaju. Analizirajte sebe, a najbolje je da vam u tome neko asistira, sluša vas i ponudi tumčenja sa svoje tačke gledišta. Vaše zdravstveno stanje je promenljivo, možete imati osećaj iscrpljenosti ili patiti od nesanice.







JARAC

Ljubav

Ovo je period povoljan za ostvarenje želja, pa ako želite harmoničnije i romantičnije odnose sa partnerom, sada to možete da ostvarite. Naravno, neće partner odjednom promeniti ponašanje zato što vi to želite, ali možete ga uputiti ka promeni ponašanja, tako što ćete promeniti – svoje. Možda ste to i ranije pokušavali, ali ne budite skeptični, sada će vam uspeti. Ako ste sami, možete upoznati više zanimljivih osoba, ali ne morate da žurite sa izborom. Flertujte, zabavljajte, opustite se, istražite svoju „otkačenu“ stranu. Ne mora uvek sve da bude ozbiljno.


Karijera

Pojavljuju se neočekivani poslovni kontakti, koje možda nećte moći da izbegnete, ali ako uložite napor, možete steći opšte divljenje. Lako ćete napredovati ka svojim ciljevima, percepcija vam je izoštrena i skoro da ste nepogrešivi. Ovo nosi određenu tenziju, ali iskoristite talas energije i uradite sve što možete. Strpljivo se suočavajte sa preprekama i delujte odlučno i promišljeno. Vaši planovi mogu krenuti novim pravcem, a to nije uobičajen način na koji postižete uspehe.


Duh i telo

Slušajte svoj osećaj, intuicija vas vodi u svakom aspektu života. Uživanje u životu će vam biti pojačano u ovom periodu, donosićete dobre odluke i osećaćete da ste vođeni pri svakom koraku. Prepustite se tom vođstvu i praktikujte zahvalnost. Zdravi ste i snažni.







VODOLIJA


Ljubav

U partnerskim, porodičnim i bliskim odnosima prija vam osećaj da ste potrebni i željeni – a jeste. Stabilizujte svoje odnose i uživajte u onome što imate, blagostanje vas prati u svim aspektima veza i odnosa. Sitne razmirice će iskušavati vašu narav i zvezde vam savetuju da to tako i posmatrate i da se obuzdate i suzdržite od ljutnje i besa. Ako ste sami, težićete harmoniji sa samim sobom, ali možete otkriti da vam u tome najviše pomaže osoba koju doživljavate kao prijatelja, a koja vam može biti i mnogo više.



Karijera

Vaš uspeh zavisi od profesionalnog okruženja, sa čim ćete se nositi tako što ćete ostati sabrani i pažljivo planirati i razmatrati sve aspekte odluka koje treba da donesete. Imate dobre šanse da pokrenete novu ideju, koja će biti veoma uspešna, ukoliko sačuvate dobre odnose sa saradnicima i ne vršite pritisak. Dobro će vam ići svaka vrsta improvizacije i pronalaženje kreativnih rešenja vam može doneti neočekivano dobru zaradu.


Duh i telo

Puni ste energije, ali vam je potrebno da je pravilno rasporedite, kako se ne biste iscrpljivali. Razmišljajte o sebi i o drugima, uočavajte obrasce ponašanja koji vas sputavaju i nastojte da ih prevaziđete – imaćete mnogo prilika za to kroz sve odnose, lične i poslovne. Promenite dnevnu rutinu i više se krećite.








RIBA

Ljubav

U partnerskim odnosima možete rešiti nesuglasice ukoliko ostanete smireni, postavite granice i zauzmete se za sebe, bez drame i preterane emocionalnosti. Neće vam biti lako da upravljate osećanjima, ali racionalan i smiren pristup daće željene rezultate (za razliku od emotivnih izliva i pokazivanja ranjivosti). Ako ste sami, možete se oduševiti i razočarati u vrlo kratkom periodu, zato ostanite na distanci i ne ulećite u romantične odnose, samo zato što ste osetili zanos i što želite da nađete nekog i spasete se samoće.



Karijera

Ne započinjite nove zadatke, dok ne završite stare i nemojte preuzimati dužnosti za koje niste kompetentni i koje vam mogu naneti profesionalnu štetu. Nije vreme za pomeranje granica i isprobavanje sebe, držite se uskog polja svoje stručnosti i ostanite temeljni i odgovorni u poslu. Mirno procenite situaciju i ne dozvolite da vas neko požuruje – stupite u akciju onda kada budete spremni, tako ćete izbeći promašaje i greške. Kontrolišite svoje troškove, da ne biste prekoračili budžet.


Duh i telo

Imate potrebu da se opustite, da odustanete od svih rasporeda i planova i da se prepustite događajima i uživate u trenutku. Imate pravo na to, sve dok vaša nonšalantnost ne ugrožava druge (ili posao). Prijaće vam izleti, druženja i putovanja, jer vam je potrebna promena koja će uneti dinamiku u vaš život. U ovom peridou se mogu pojačati pojedine hronične zdravstvene smetnje, a ako imate redovnu terapiju, možda je potrebna korekcija.

 

Mesečni horoskop za april: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: wannabe

Povezane vesti:


>