Region

Svet

Region

Rasprodate karte: JESEN SAMURAJA od 3. oktobra u bioskopima! VIDEO

Premijera najnovijeg filma reditelja Danila Bećkovića "JESEN SAMURAJA" biće održana u ponedeljak 03. oktobra na dve lokacije, u Sava Centru u 20:30h i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 21:30h.

Rasprodate karte: JESEN SAMURAJA od 3. oktobra u bioskopima! VIDEO Foto: PromoGlavne uloge u romantičnoj komediji "JESEN SAMURAJA" tumače Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Andrija Milošević, Sergej Trifunović, Tihomir Stanić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, Miloš Samolov. Defile glumačke i autorske ekipe crvenim tepihom Sava Centra počinje u 20 časova, ispred svečanog ulaza B. JESEN SAMURAJA je ljubavna priča sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu.

Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari