Region

Svet

Region

Od 1. novembra film Toma gledamo na televiziji!

Jedan od najpopularnijih filmova današnjice, mnogi su porhilili da pogledaju na velikom bioskopskom platnu, kako bi doživeli lik i delo Tome Zdravkovića. Od 1. novembra film "Toma" gledamo i na televiziji!

Od 1. novembra film Toma gledamo na televiziji! Screenshoot/Instagram




Sve filmofile i ljubitelje narodne muzike obradovao je najnoviji film o jednom od najvećih boema sa ovih prostora – Tomi Zdravkoviću. Novo delo Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca za kratko vreme privuklo je veliku pažnju javnosti. Takozvani impresionistički portret Tome Zdravkovića publici je prikazao početke jednog od najvećih srpskih muzičara, ali i vrhunac njegove slave. Isprepletan pričom o ljubavi i prijateljstvu, film „Toma“ malo je koga ostavio ravnodušnim. 


 

Serija Crna svadba epizoda 3. i 4: Šta je zaista crna svadba! (VIDEO)







Jedan od najpopularnijih filmova današnjice, mnogi su porhilili da pogledaju na velikom bioskopskom platnu, kako bi doživeli lik i delo Tome Zdravkovića. Međutim,  zbog trenutne situacije vezane za pandemiju veliki deo građana i dalje nije odgledao ovo umetničko delo. Upravo iz tog razloga, kompanija Telekom Srbija pružila je mogućnost gledanja ovog vanvremenskog filma iz udobnosti svog doma svim korisnicima mts televizije (Iris televizija) i Supernove.

Ovaj filmski hit biće dostupan od 1. novembra u video klubu.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>