Region

Svet

Region

Kalkanski krugovi sezona 3, epizoda 7: Otkazana svadba! (VIDEO)

Serija "Kalkanski krugovi" sezona 3, emituje se na Super Star kanalu svakog vikenda, a na redu je epizoda 7 u subotu 20. aprila od 21 čas. Saznaćemo između ostalog i zašto je otkazana svadba...

Kalkanski krugovi sezona 3, epizoda 7:  Otkazana svadba! (VIDEO) Foto: Firefly productions




Serija "Kalkanski krugovi" sezona 3 - epizoda 7:


U Beogradu, Svetlana Mioni prenosi svoja iskustva vezana za Zabran i njeno saznanje vezano za Dejanovu povezanost sa Zabranom. 

Maksa i Danica planiraju spisak zvanica za Stefanovo i Milankino venčanje. Na sastanku sa sveštenikom Stefan odlučuje da prekine sa pripremama za slavlje. 

Okolina krivi Mionu za otkazanu svadbu. Magdalena odlučuje da uprkos nagovoru od profesora Petrovića ostane u kolibi u zabranu.



Foto: Firefly productions



Premijerno od 30. marta, subotom i nedeljom od 21h na kanalu Superstar TV, priča „Kalkanskih krugova“ se na najbolji mogući način zaokružuje, uz mnogo napetih preokreta o konačnom zatvaranju kalkanskih krugova.


Pored činjenice da je treća sezona „Kalkanskih krugova“ poslednja uloga i kadar koji je snimio Žarko Laušević, nove epizode donose i druge poznate glumce kao što su Vojin Ćetković, Nina Janković, Paulina Manov,  Ivana Zečević, ali i nova glumačka lica i zaplete.




Foto: Firefly productions



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>