Region

Svet

Tap 011 - Pecikoza nas nije stvorio i nam nije potreban!

Nekadašnji hit-mejkeri i jedna od najpopularnijih grupa 90-tih godina, Tap 011, se ponovo okuplja kako bi napravili koncert u Beogradu, ali ovoga puta bez nekadašnjeg menadžera Ganeta Pecikoze, za koga kažu da im nije potreban.

Tap 011 - Pecikoza nas nije stvorio i nam nije potreban!



Gane Pecikoza: Oni kada su došli na ideju da se okupe nisu me se ni setili, da me bar okrenu. Koga oni zanimaju posle 15 godina?
"Gane jeste bio naš menadžer, ali sada ga nismo angažovali jer nam prosto nije bio potreban. On nas nije stvorio niti je bio idejni tvorac, jer su „Tapiri“, od kojih je nastala grupa „Tap 011“, postojali pre nego što nam je Gane postao menadžer. Tada smo sarađivali sa njim, sada ne sarađujemo, a vas ne možemo da sprečimo da razgovarate sa bilo kim" - rekli su članovi benda na konferenciji za novinare.

Na tvrdnje da ih on nije stvorio, Gane kaže: "Ja ih nisam stvorio? Pa oni su se malo zaboravili, jer naziv te grupe sam ja smislio, to je moja tvorevina. Sa „Tapirima“ nemam veze, ali „Tap 011“ sam ja stvorio. Uostalom, i da su me pozvali da radim taj koncert, ne bih pristao jer ja pravim karijere, a ovo što oni rade je klasična tezga."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>